Gasstraat 20 5349 AA Oss

€ 90 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Het object maakt deel uit een een groter complex waar het hoofdkantoor van Brabant Zorg, Brabant Wonen en Zwiers Regulatory Consultancy B.V. zijn gehuisvest. Het gebouw is zeer herkenbaar gesitueerd in de binnenstad van Oss, direct naast het Centraal Station.

Object
Het gebouw is verdeeld over drie bouwlagen waarvan thans de begane grond en de eerste verdieping voor de verhuur beschikbaar zijn. Deze zijn geschikt voor één gebruiker, maar door haar flexibele en moderne indeling ook geschikt voor deelverhuur per separate verdieping. Zo heeft het gebouw een eigen entree van waaruit de trap en lift naar de verdiepingen te bereiken zijn. Het voor de verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt circa 1.162 m² verdeeld over twee bouwlagen (begane grond circa 592 m² en eerste verdieping 570 m²).

De begane grond en eerste verdieping hebben beiden een open structuur (het 'nieuwe werken'). Overigens wel met gebruik van veel glas zodat een prettig werkklimaat ontstaat.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn alle volledig ingericht en onder meer voorzien van een systeemplafond met moderne verlichtingsarmaturen, luxe scheidingswanden voorzien van veel glas, topkoeling, kabelgoten voorzien van aansluitingen ten behoeve van data- en telefonie en een lift.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar, die evenredig over de verdiepingen worden verdeeld. Op circa 100 meter afstand is Q-park P+R gelegen (377 parkeerplaatsen), waar het mogelijk is abonnementen voor parkeervergunningen af te sluiten. Kosten abonnement: € 105,72 voor een vergunning van 7x24 uur en € 48,00 in combinatie met een NS-reizigersabonnement, prijzen per maand inclusief BTW. Direct naast het object (op eigen terrein) is een afgesloten (gemeenschappleijke) fietsenstalling gesitueerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
1.162 m² (in units vanaf 570 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, liften, kabelgoten, systeemplafond en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,03

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gasstraat 20

€ 90 /m²/jaar