Schadewijkstraat 8 ged. 5348 BC Oss

€ 120 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Aan de rand van het centrum van Oss, parallel aan een van de drukste radialen van de stad Oss, is in 2005, op een voor Ossenaren zeer herkenbare locatie, dit fraaie kantoorgebouw gerealiseerd, beter bekend als het Anton Jurgenshuis. De locatie is zowel per personenauto als per openbaar vervoer, met de fiets en te voet prima te bereiken. Treinstation Oss Centraal ligt op enkele minuten loopafstand.

Object
Met 200.000 bezoekers per jaar is het Anton Jurgenshuis een belangrijk centrum voor gezondheid en welzijn in Oss en omgeving. Hier vindt u een groot aantal experts onder één dak en zijn onder andere GGD Hart voor Brabant, OnsWelzijn, Thuiszorg, Huisartsen Anton Jurgenshuis, Topfysiotherapie en Ergotherapie en oefentherapeut Cesar gevestigd! In dit kantoorgebouw komen de gehele tweede (circa 702 m²) en derde verdieping (circa 427 m²) inclusief het gemeenschappelijk gebruik van de op de begane grond gelegen entree voor de verhuur beschikbaar.

Het object beschikt over een eigen, inpandige parkeergarage. De verdiepingen zijn alle per lift bereikbaar.

N.B.! het betreft een BTW-onbelaste verhuur!

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is zeer volledig te noemen. Zo is het object onder meer voorzien van vloerbedekking en vitrage en kabelgoten. Een huurder kan het gebouw dus feitelijk zo betrekken, zonder noemenswaardige kosten te hoeven maken voor afwerking.

Parkeren
Er is een inpandige parkeergarage aanwezig, waar 14 parkeerplaatsen (1:80) zijn gelegen, die verdeeld zullen worden over de te huren ruimten. Direct voor het verzamelgebouw zijn (betaalde) openbare parkeerplaatsen gelegen.

Bestemming
Het gebouw waarvan het gehuurde deel uitmaakt is gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Schadewijk" en heeft hierin de bestemming "maatschappelijke doeleinden" en is als zodanig bestemd voor educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en recreatieve doeleinden voor voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening en ondergeschikte detailhandel ten dienste van deze voorzieningen. De Mgr. van de Boerstichting is eigenaar van het gebouw en het bestuur beoordeelt de kandidaat-huurder op de 'toevoeging' aan het gebouw.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 32 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
1.129 m² (in units vanaf 190 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en liften

Energie

Energielabel
C 1,21

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schadewijkstraat 8 ged.

€ 120 /m²/jaar