Heschepad 12 e 5341 GT Oss

€ 97 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Het appartementencomplex Résidence Parkzicht, waarvan onderhavige commerciële ruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Raadhuislaan/Heschepad in Oss. De Raadhuislaan vormt van oudsher één van de belangrijkste kantorenlocaties van Oss. Zo zijn in de directe omgeving onder meer het gemeentehuis, politiebureau alsmede de ING, ABN Amro en Rabobank gevestigd. Naast nog enkele kantoorverzamelgebouwen vindt u er ook stadsschouwburg De Lievekamp en het Museum Jan Cunen. De locatie Raadhuislaan is in de regio Oss derhalve als zeer herkenbaar te noemen.

De bereikbaarheid van deze locatie per openbaar vervoer is bijzonder goed. Het NS station is op loopafstand gelegen en het busstation ligt er direct naast. Hiernaast geldt dat de Raadhuislaan, ondanks de ligging midden in het centrum van de stad, goed bereikbaar is per eigen vervoer.

Object
Op de begane grond van dit bijzondere appartementencomplex zijn commerciële ruimten gesitueerd waarin de ABN AMRO bank, Bureau in ‘t Maasland (Werving en selectie) en AAC-Administraties gehuisvest zijn. Op de hoek Heschepad/Boterstraat komt één kantoor-/balieruimte voor de verhuur beschikbaar ter grootte van circa 285 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de unit is hoog en feitelijk is de unit zonder grote investeringen direct te betrekken. Zo omvat het opleveringsniveau onder andere een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en luchtbehandeling voorzien van koelunits, kabelgoten voorzien van elektra-/data- en telefonieaansluitingen, scheidingswanden, toiletgroep, kantine met keukenopstelling, brandslanghaspel, noodverlichting en c.v.-installatie voorzien van radiatoren. De entree is voorzien van een tochtportaal.

Parkeren
Aan de zijde van de Raadhuislaan en direct achter het complex zijn ruim voldoende openbare (betaald) parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Centrum Oss 2013" en heeft het object hierin de bestemming "Kantoren" en is als zodanig bestemd voor kantoren en dienstverlening. NB: een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar. Overigens is de gemeente Oss in het kader van de vitale toekomst van de Raadhuislaan en omgeving bereid mee te denken aan alternatieve invullingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 97 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
285 m² (in units vanaf 200 m²)
Perceel
1.606 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B 1,14

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heschepad 12 e

€ 97 /m²/jaar