Wethouder van Eschstraat 52 5342 AT Oss

€ 110 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Dit kantoor is centraal in Oss gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat, een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is zeer goed en per openbaar vervoer zelfs uitstekend, het NS-Station en centraal busstation zijn op slechts 300 meter afstand gelegen.

Object
Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. De huidige huurders in het gebouw zijn onder andere Lievekamp Advocatuur, Stichting Oosterwijs en Stichting Filios Scholengroep, Zorggroep Synchroon en SPAN Organisatie-advies en Opleidingen.

De ruimte die thans te huur wordt aangeboden is gelegen op de begane grond en heeft een vloeroppervlak van circa 163 m². De indeling omvat een open kantoortuin (circa 6 werkplekken), separate kantoorkamer, grotere vergader-/spreekkamer en een eigen keukenopstelling. Dames- en herentoilet zijn gelegen in de centrale gemeenschappelijke ruimte.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw is recentelijk gemoderniseerd en onder meer voorzien van een fraaie entree. Daarnaast heeft het gebouw een energielabel A. Per verdieping en per ruimte voorziet het kantoor in individueel regelbare topkoeling, verwarming, ventilatie en zonnescreens en LED verlichting. Elke verdieping kan via videofoon de entree bedienen en door middel van een intercom de toegang tot het terrein afsluiten. Tevens zijn de kantoorruimten voorzien van een alarminstallatie, kabelgoten voorzien van data- en telefoonbekabeling, die samen met de klimaatinstallaties zijn geïntegreerd in de gevelomkasting van de ventilator-convectoren. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en derhalve door een kandidaat huurder feitelijk zonder grote investeringen te betrekken.

Op de begane grond is een volledig ingerichte vergaderruimte (waarbij groepen tot circa 20 mensen ontvangen kunnen worden) gesitueerd die voor alle huurders (op inschrijving) beschikbaar is.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is een (middels een slagboom) afgesloten parkeerterrein gelegen met fietsenstalling. Bij de entree zijn oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid waarbij 3 exclusieve parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
163 m²
Perceel
592 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wethouder van Eschstraat 52

€ 110 /m²/jaar