Raadhuislaan 3 5341 GL Oss

€ 5.625 /mnd

Omschrijving

Locatie
Het appartementencomplex Résidence Parkzicht, waarvan onderhavige commerciële ruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Raadhuislaan/Heschepad in Oss. De Raadhuislaan vormt van oudsher één een prominente rol in Oss met onder meer het gemeentehuis, politiebureau alsmede de ING en Rabobank maar u vindt u er ook stadsschouwburg De Lievekamp en het Museum Jan Cunen. De locatie Raadhuislaan is in de regio Oss derhalve als zeer herkenbaar te noemen.

De bereikbaarheid van deze locatie per openbaar vervoer is bijzonder goed. Het NS station is op loopafstand gelegen en het busstation ligt er direct naast. Hiernaast geldt dat de Raadhuislaan, ondanks de ligging midden in het centrum van de stad, goed bereikbaar is per eigen vervoer.

Object
Op de begane grond van dit bijzondere appartementencomplex zijn commerciële ruimten gesitueerd waarin onder meer Bureau in ‘t Maasland (Werving en selectie) en AAC-Administraties gehuisvest zijn en in het verlengde hiervan een tandartsenpraktijk en Nagtzaam Accountants. De commerciële ruimte (608 m²) aan de Raadhuislaan waar thans nog de ABN AMRO gehuisvest is komt medio november 2022 voor de verhuur beschikbaar.

Opleveringsniveau
In principe wordt de unit casco te huur aangeboden. Het huidige hoogwaardige opleveringsniveau en indeling is door de huidige huurder ABN AMRO aangebracht. Dit opleveringsniveau omvat onder andere een systeemplafond met LED verlichting, vloerafwerking, luchtbehandeling voorzien van koelunits, kabelgoten voorzien van elektra-/data- en telefonieaansluitingen, scheidingswanden, toiletgroep, kantine met keukenopstelling, noodverlichting en c.v.-installatie voorzien van radiatoren. Indien een kandidaat-huurder dit opleveringniveau wenst te gebruiken is dit bespreekbaar. Uiteraard verdwijnen wel de huidige geldautomaten en wordt op deze locatie de gevel weer voorzien van glas.

Parkeren
Direct onder het complex is een parkeergarage gesitueerd welke vanaf de Boterstraat te bereiken is. Hier zijn 10 exclusieve parkeerplaatsen gesitueerd welke tot het gehuurde behoren.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Centrum Oss 2013" en heeft het object hierin de bestemming "Kantoren" en is als zodanig bestemd voor kantoren en dienstverlening. NB: een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar. Overigens is de gemeente Oss in het kader van de vitale toekomst van de Raadhuislaan en omgeving (Oss Avenue) bereid mee te denken aan alternatieve invullingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.625 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-11-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
608 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 1,02

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 7.500,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raadhuislaan 3

€ 5.625 /mnd