Windmolen 5 4751 VM Oud Gastel

€ 793 /mnd

Omschrijving

In "Business Centre Korenweide" gelegen bedrijfsunit met kantoorruimte op de begane grond en op de verdieping.

ALGEMEEN:
De unit is gunstig gelegen op bedrijventerrein "Korenweide" waar een breed scala aan bedrijven zijn vertegenwoordigd. Gelegen aan de afrit van de A17 (Roosendaal/Moerdijk) welke een aansluiting heeft op de A16 (Breda/Antwerpen), A58 (Bergen op Zoom/Vlissingen) en op korte afstand van de A4 (Rotterdam/Bergen op Zoom) biedt de unit een unieke verbinding met het achterland, klanten en leveranciers. Het complex is in 1999 gebouwd, is volledig geïsoleerd waardoor een energielabel "A" aanwezig is en is daarbij met zorg onderhouden.

Het object beschikt o.a. over een kantoorruimte op de begane grond, een separate hal/entree met toilet en trap naar de verdieping alsmede een nieuw modern keukenblok anno 2021 voorzien van een inbouw koelkast, - magnetron en een _Quooker. De bedrijfsruimte heeft beschikking over ca. 4 parkeerplaatsen. Voor een snelle internetverbinding is de unit voorzien van glasvezel. Op de 1e verdieping treft u een tweetal kantoorruimten.

De verhuurder heeft "een goede verzorgde indruk" hoog op de prioriteitenlijst staan, hetgeen direct opvalt bij het betreden van het complexterrein: "Alle objecten binnen het businesscenter staan er instapklaar bij waardoor u als huurder met een gerust hart klanten kunt ontvangen!"

Om u verder te ontzorgen zijn servicediensten van toepassing zodat u zorgeloos kunt doen waar u voor komt: "arbeid verrichten!"

INDELING UNIT 5 (87 m² BVO):
Begane grond: (ca. 17 m² BVO, betonvloer)
* hal/entree (ca. 15 m²), wandafwerking schoon metselwerk, tegelvloer, systeemplafond vv. inbouwarmaturen;
* zelfstandige meterkast vv. krachtstroom;
* betegeld toilet met fonteintje;
* pantry hoek v.v. luxe keukenblok (2021) met een inbouw koelkast, - magnetron en een - Quooker;
* kantoorruimte / magazijn, geïsoleerde systeemwanden en schoonmetselwerk, gevlinderde vloer, systeemplafond vv. inbouwarmaturen en topkoeling;
* vanuit de hal/entree een vaste trap naar:

Verdieping: (ca. 55 m² BVO, betonvloer)
* overloop;
* tweetal kantoorruimten/vergaderruimten, wandafwerking systeemwanden, gevlinderde vloer, systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen en topkoeling.

Bouwaard:
Kantoorruimte:
Opgetrokken in stalen spanten, omkleed met geïsoleerd plaatmateriaal, plat dak constructie afgedekt met EPDM dakbedekking.

Isolatie:
Het object is voorzien van muur-, dakisolatie alsmede van isolerende beglazing.

Verwarming en koeling:
Het object is voorzien van centrale verwarming gevoed vanuit een HR CV-ketel. De kantoorruimten zijn daarbij voorzien van topkoeling t.b.v. extra comfort.

Huurvoorwaarden:
* verhuurder prefereert een minimale huurtermijn van 24 maanden, langer is geen enkel probleem, vanaf 12 maanden is bespreekbaar;
* aan de hand van o.a. het door u gewenste gebruik v.d. unit, het type bedrijf maar ook uw inkomensgegevens zal worden beoordeeld in hoeverre uw onderneming voor huur in aanmerking komt. Informeer bij de makelaar naar de opties;
* de bankgarantie bedraagt 3 x de maandhuur incl. servicekosten en BTW;
* de huurprijs wordt vermeerderd met BTW en servicekosten. De servicekosten bedragen € 72,00 excl. BTW en omvatten o.a. t.b.v. van brand-/rookdetectie, periodieke controle, tel.kosten doormeldingen t.b.v. inbraaksysteem, periodieke controle en telefoonkosten doormeldingen, abonnement meldkamer, abonnement sleuteldienstservice, periodieke controle van brandblus-apparatuur, schoonmaakkosten buitenkant beglazing 4x per jaar, onderhoud en onkruidbestrijding groenvoorzieningen en parkeerplaatsen/buitenterrein max 4x per jaar, abonnement muizenbestrijding (Rentokil), in zeer beperkt mate op de
doorgaande route rond het gebouw sneeuwruimen en/of zout strooien, periodiek onderhoud en controle bedrijfsdeur, periodiek onderhoud en controle verwarmingsinstallatie, periodiek onderhoud en controle topkoeling-apparatuur
* de huurprijs wordt jaarlijks per 1 april aangepast, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Diversen:
* de unit dient beslist bezichtigd te worden voor het verkrijgen van een goede indruk;
* de unit heeft een energielabel A;
* de unit is voorzien van glasvezel;
* een Ziggo aansluiting is aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 793 per maand
Servicekosten
€ 72 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Perceel
2.346 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Windmolen 5

€ 793 /mnd