Ambachtenstraat 93 -97 1191 JM Ouderkerk aan de Amstel

€ 3.541 /mnd

Omschrijving

Op het kleinschalige, dynamische, uitstekend bereikbare bedrijventerrein van Ouderkerk a/d Amstel, zeer centraal in de Metropoolregio Amsterdam, is per 1 januari 2022 deze nette multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte te huur met ruim voldoende parkeergelegenheid (ca. 18 parkeerplaatsen) op eigen terrein voor u en/of uw bezoek.
Het kantoor heeft een eigen ruime en representatieve hoofdentree, eigen identiteit en uitstraling, hetgeen in combinatie met het bijzondere en exclusieve karakter en grandeur van het historische Ouderkerk a/d Amstel zorg draagt voor een onderscheidende opmerkelijke en daardoor aantrekkelijke vestigingsplek met “eigen gezicht” en dat op nog geen 10 minuten van Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen en 15 à 20 minuten van Schiphol!

De kantoor-/bedrijfsruimte bestaat uit totaal ca. 425 m2, waarvan ca. 50 m2 gelegen op de begane grond (entree/hal, trapopgang en twee kamers) en ca. 375 m2 op de eerste (via een brede trap met vide) en bovenste verdieping. Door de hoekligging zijn de kamers zeer licht, mede door de grote ramen en twee lichtkoepels. Recent zijn de ramen/kozijnen vervangen in zwart geïsoleerde aluminium kozijnen met HR++ beglazing. Complete afwerking inclusief (eventueel flexibele indeling ) scheidingswanden, bestaande uit diverse kantoorkamers, vergaderzaal, archiefruimte, studio- of productieruimte, twee toiletgroepen en een keuken. Ruime lichte centrale binnenhal op de verdieping, te gebruiken als receptie. Afwerking bestaat uit o.a. systeemplafonds met led lichtarmaturen, wandgoten t.b.v. electra en databekabeling in alle vertrekken, diverse airconditionings, keuken met vaatwasser, alsmede vaste vloerbedekking.
Direct voor de deur op eigen terrein zijn circa 18 parkeerplaatsen voor personenauto’s, op de openbare weg is het gratis parkeren.

Op korte loopafstand van de gezellige historische dorpskern met alle voorzieningen zoals winkels en uiteraard de befaamde horeca met terrassen, o.a. café De Vrije Handel, tearoom/bakkerij Out, een pizzeria, restaurant de Oude Smidse, Jamie van Heye, Loetje, Paardenburg, enzovoort.

Indeling:
Begane grond:
Eigen representatieve ruime entree/hal (ca. 4.10 x 4.20) met vide, grote luifel aan de buitengevel en brede open trap naar de eerste (bovenste) verdieping. Direct achter entree/hal op de begane grond gelegen multifunctionele kantoorruimte van ca. 50 m2, bijvoorbeeld t.b.v. receptie, ontvangstruimte, vergaderruimte en dergelijke.

Huurcondities:
- Vraaghuurprijs: € 42.500,-- per jaar exclusief BTW en exclusief voorschot servicekosten ad € 7.200,-- per jaar excl. BTW (o.a. electraverbruik, verwarming, e.d.) (*);
-B.T.W. : 21% BTW over huurprijs;
-Huurtermijn : Bespreekbaar, huurtermijn minimaal 1 jaar, vooruitbetaling per maand voor of op de 1e van iedere maand;
-Huurcontract : Volgens model ROZ;
-Waarborgsom/bankgarantie : Afhankelijk van informatie, ter grootte van ca. 3 maanden huur, inclusief BTW en servicekosten;
-Bestemming : Kantoor-/bedrijfsruimte met opslag en/of expeditieruimte;
-Oplevering : 1 januari 2022;
-Staat van oplevering: In overleg;
-Parkeerplaatsen: circa 18 parkeerplaatsen op eigen terrein;
-Mogelijkheid ca. 65 m2 direct aangrenzende opslagruimte bij te huren.

(*) Voorschot kosten van elektraverbruik via tussenmeter, levering centrale verwarming op basis 50/50 met begane grondverdieping, onderhoud bestrating en beplanting buitenterrein, aanslag o.z.-belasting gebruikersdeel, etcetera, te verhogen met 21% BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.541 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 42.500 per jaar
Servicekosten
€ 600 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
18 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-1-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
425 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
18 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Ouderkerk aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ambachtenstraat 93 -97

€ 3.541 /mnd