Hankweg 1 2641 WV Pijnacker

€ 2.775 /mnd

Omschrijving

Twee prachtige kantoorverdiepingen te huur aangeboden op bedrijventerrein "Boezem Oost” in Pijnacker.
De twee aangeboden kantoorverdiepingen maken deel uit van dit momenteel in aanbouw zijnde bedrijfspand. Beide kantoorverdiepingen zullen voorzien worden van een eigen pantry en kunnen gebruik maken van de gezamenlijke entree en sanitaire voorzieningen in het bedrijfspand.

De kantoorverdiepingen worden zeer hoogwaardig afgewerkt en turn key, exclusief kantoormeubilair, opgeleverd. De oplevering zal naar verwachting in september 2021 plaatsvinden waarna u direct kunt beginnen met ondernemen.

Metrages (VVO)

Begane grond: circa. 180 m2 VVO

Eerste verdieping: circa. 180 m2 VVO

De kantoorverdiepingen worden beide afzonderlijk te huur aangeboden. De mogelijkheid is bespreekbaar om beide kantoorverdiepingen gezamenlijk te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Hankweg 1 in Pijnacker aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het omheinde en met een elektrische poort afgesloten buitenterrein zullen 5 privé parkeerplaatsen per kantoorverdieping gereserveerd worden.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand wordt ontwikkelt op een zichtlocatie aan de rotonde dat de Hankweg verbindt met de Zijdeweg / Ambachtsweg op bedrijventerrein “Boezem Oost”. Dit relatief jonge bedrijventerrein grenst aan het bedrijventerrein “Boezem West” en heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Door de vele uitvalswegen zijn omringende dorpskernen en de Rijkswegen A4, A12, A13 en A20 snel te bereiken. Daarnaast ligt op slechts enkele minuten loopafstand een bushalte met directe en snelle busverbindingen naar Zoetermeer en Delft. Ook bent u zo bij het station Pijnacker-Centrum, waarmee u snel reist tussen Den Haag en Rotterdam.

Opleveringsniveau

De kantoorverdiepingen zullen zeer hoogwaardige worden opgeleverd onder andere voorzien van;

- Gietvloeren
- Akoestisch plafondsysteem met massieve houten latten
- Glazen scheidingswanden met privacy functionaliteit
- LED – verlichting
- Mechanische ventilatie systeem
- Vloerverwarming
- Zonwering
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Serverruimte
- Eigen pantry met koelkast, vaatwasser en Quooker

Huurcondities

Huurprijs: € 185,- per m2 per jaar exclusief BTW.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurperiode: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Hankweg 1 in Pijnacker aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.775 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 185 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hankweg 1

€ 2.775 /mnd