Mgr. Zwijsenstraat 1 5371 BS Ravenstein

€ 2.100 /mnd

Omschrijving

Locatie
Dit opvallende en rijksmonumentale kantoor is gelegen aan de rand van het kleinschalig en historische stadscentrum van Ravenstein. Ravenstein ligt zeer centraal en is door de locatie pal aan de A50 (Eindhoven-Nijmegen). De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is derhalve zeer goed te noemen. Ravenstein heeft een eigen NS-Station op slechts 600 meter afstand gelegen.

Object
Het gebouw betreft een voormalige monumentale pakhuis van de Noord-Brabantse Christelijke Boerenbond (NCB). Het relatief lange, smalle en hoge bedrijfsgebouw werd omstreeks 1915 door de NCB gebouwd en heeft onder meer gefunctioneerd als meelfabriek. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de transformatie van dit historische gebouw tot hoogwaardige kantoorruimte in drie bouwlagen.

De kantoorruimte op de begane grond is reeds verhuurd. De kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping worden los of gezamenlijk voor de verhuur aangeboden. Iedere verdieping heeft zijn eigen charme door respectievelijk grote open ruimten met daglicht middels 4-ruits ramen of de karakteristieke zolder met de houten dakconstructie en meelpijpen nog in het zicht met dakramen, dakkapel en binnenkort ook extra ramen in de zijgevel.

Dit zelfstandige kantoorgebouw is verdeeld over drie bouwlagen biedt u als ondernemer de mogelijkheid om op een herkenbare locatie, in monumentale sferen, doch op een zeer moderne en geheel eigen wijze, kantoor te houden.

Oppervlakte
Begane grond : VERHUURD
Eerste verdieping : circa 198 m²
Tweede verdieping : circa 185 m²
Totaal : circa 383 m²

Opleveringsniveau
Verhuurder is thans bezig met een volledige verbouwing passend in de historische stijl van het gebouw. Uitgangspunt hierbij is een kantoor met een hoogwaardig opleveringsniveau en industriële look waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van glas en staal bij de scheidingswanden, koeling/verwarming via vloerverwarming en warmtepompen, aansluitpunten ten behoeve van telefonie en data en internet middels glasvezel, vloerbedekking en deels parket (visgraat), alsmede een moderne toilet- en keukeninrichting per bouwlaag. Het kantoorgebouw is onder meer voorzien van een gemeenschappelijke algemene entree, trap en liftinstallatie. De verdiepingen zijn individueel afsluitbaar en per verdieping voorzien van eigen nutsaansluitingen.

Parkeren
Op het naast gelegen parkeerterrein, zijn 6 parkeerplaatsen gesitueerd, 3 per verdieping. In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen gesitueerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.100 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten

Oppervlakte
385 m² (in units vanaf 185 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mgr. Zwijsenstraat 1

€ 2.100 /mnd