Reeuwijkse Poort 100 e.v. 2811 MX Reeuwijk

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Een op de meest centrale locatie in de Randstad gelegen multi functioneel complex dat ruimte biedt voor kantoren, winkels, zorg gerelateerd ondernemen en ondersteunende horeca. Het complex bestaat uit circa 26.000 m² waar vanaf 250 m² tot 6.600 m² aaneengesloten beschikbaar is voor de verhuur. Vanwege de ligging aan de A12 is de attentiewaarde uitstekend. Parkeren geschiedt rondom de gebouwen en in de parkeergarage. Totaal is er ruimte voor maar liefst 570 auto’s.

In het complex zijn reeds partijen gevestigd als Svea Finans, Keukenmaxx, Qquest en Rittal.

Bereikbaarheid:
Reeuwijk is centraal gelegen ten opzichte van de steden als Utrecht, Den Haag en Rotterdam aan de rijksweg A12. Naast de Reeuwijkse Poort is een bushalte gelegen.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op eigen terrein gelegen voor de gebouwen alsmede in de onderliggende parkeergarage.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoor-, zorg-, winkel- en of horecadoeleinden. Een combinatie van kantoor en winkel is tevens mogelijk.

Oppervlakte:
Er is ruimte beschikbaar vanaf 250 m² tot 6.600 m² aaneengesloten ruimte. Danwel vanaf 25 m² via FlexOffiz.

Oplevering:
Per direct.

Opleveringsniveau:
Het complex zal door eigenaar worden gerevitaliseerd en de kantoren zijn af te bouwen tot elk gewenst opleveringsniveau, doch zullen in elk geval voorzien zijn van onder andere:
- gespoten plafonds/ industrieel uiterlijk;
- sanitaire voorziening;
- pantry voorziening;
- verwarming en koeling.

Huurprijs:
Vanaf € 100,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
6.600 m² (in units vanaf 250 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Reeuwijkse Poort 100 e.v.

€ 100 /m²/jaar