Leeghwaterstraat 31 04 2811 DT Reeuwijk

€ 690 /mnd

Omschrijving

Het betreft een kantoor-/bedrijfsruimte op de 1e verdieping op bedrijventerrein “Zoutman”. De kantoorruimte heeft een eigen entree met trapopgang naar de 1e verdieping, is voorzien van een grote raampartij, een lichtkoepel en beschikt daarnaast over een keuken* met apparatuur. De bedrijfsruimte op de begane grond is reeds separaat verhuurd en dus niet beschikbaar.

*De keuken wordt vervangen.

Bedrijventerrein:
Het bedrijventerrein “Zoutman” is een terrein van 17,3 hectare groot. Op het terrein zijn meerdere bedrijfsruimtes gesitueerd, waaronder 48 soortgelijke units en 2 paviljoens. Bedrijventerrein “Zoutman” is daarnaast een bedrijventerrein in ontwikkeling. Zo zijn er meerdere nieuwbouwplannen in ontwikkeling op dit terrein.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein “Zoutman” is gelegen aan de Nieuwe Rondweg en is per auto goed bereikbaar vanaf de A12 en de N11. Ook via de Goudse Houtsingel is het terrein goed te bereiken. De afrit van de A12 ligt op ongeveer 1 à 2 kilometer meter afstand en op 800 meter loopafstand treft u een busverbinding naar station Gouda.

Bestemmingsplan:
De bedrijfsruimte heeft als bestemming bedrijf. De bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3 van de lijst bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk. E.e.a. conform bestemmingsplan.

Oppervlakte:
Circa 80 m² (v.v.o.) op de 1e verdieping.

Parkeergelegenheid:
Tot het gehuurde behoort 1 parkeerplaats.

Opleveringsniveau:
- Verdiepingsvloer van beton;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer 450 kg/m²;
- Systeemplafond voorzien van LED lichtbakken;
- In het dak is een lichtkoepel aangebracht;
- Draai-kiepramen aan de voorzijde;
- Mechanische ventilatie;
- Toiletruimte met fonteintje en douche op de begane grond;
- Keukenblok met koel-vriescombinatie en vaatwasmachine;
- Isolatie middels dak en gevel. Op de muren van de verdieping is extra isolatie toegebracht middels gipsplaten;
- Gas, water en elektra is aanwezig.

Huuringangsdatum:
Per direct.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 690,- per maand excl. btw.

Huurtermijn
5 jaar, een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurbetaling
Vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 690 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 niet-overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leeghwaterstraat 31 04

€ 690 /mnd