Leeghwaterstraat 15 1-2-3 2811 DT Reeuwijk

€ 4.400 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Voor de verhuur is dit representatieve kantoorgebouw, gebouwd omstreeks 2002, bestaande uit een tweetal bouwlagen beschikbaar voor de verhuur. Het pand is gelegen op het multifunctionele bedrijvenpark Zoutman en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 529 m² BVO. Huren kan al vanaf circa 175 m². De kantoorruimte is van origine gebouwd als een drietal separate bedrijfsunits welke intern met elkaar verheeld zijn.

Momenteel beschikt het bedrijfspand over een representatief en turn-key opleveringsniveau onder andere voorzien van diverse kantoorkamers, vergaderruimtes alsmede een opslagruimte en diverse sanitaire en keuken faciliteiten. Het gehuurde beschikt over circa 13 exclusieve parkeerplaatsen welke voor de deur gelegen zijn.

In de directe omgeving is een diverse mix aan bedrijven gevestigd zoals onder andere 4Dental Reeuwijk, LinkLeaders, Groene Hart Service, SMART Hotel, Kaars Koffie en Finance Plus.

Bereikbaarheid:
Bedrijvenpark Zoutman kent een goede bereikbaarheid. Het terrein is gelegen nabij de A12 (Den Haag - Utrecht). Daarnaast is het pand gelegen nabij de N11 (Bodegraven – Alphen aan den Rijn – Leiden). Beide wegen zijn goed bereikbaar vanwege de nieuwe rondweg. De busverbindingen zijn gelegen op loopafstand. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en anders in de directe omgeving (vrij parkeren).

Tevens is onderhavig bedrijvenpark gelegen nabij de Reeuwijkse Plassen alsmede winkelcentrum Miereakker waar de nodige dienstverlening, winkels in de dagvoorziening, supermarkt en horeca gevestigd zijn.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse bedrijfs- en kantoordoeleinden.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 529 m² BVO verdeeld over:
- circa 265 m² kantoor- en bedrijfsruimte gelegen op de begane grond;
- circa 264 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

De mogelijkheid bestaat om te huren vanaf circa 175 m².

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt door verhuurder casco verhuurd. Het door voorgaande huurder achtergelaten inbouwpakket maakt nadrukkelijk geen onderdeel uit van het verhuurde, maar omvat onder andere:
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking in de kantoren;
- afgewerkte wanden;
- huidige kamerindeling;
- aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas;
- te openen ramen alsmede een enkele lichtkoepel;
- betonnen verdiepingsvloer;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- verwarming en koeling middels airco
- diverse betegelde toiletgroepen D/H inclusief fonteintjes;
- glasvezel aansluiting;
- af te sluiten kantineruimte op de eerste verdieping voorzien van keuken met close-in boiler en vaatwasser;
- kabelgoten met databekabeling in de kantoren;
- lamellen;
- alarminstallatie.

Huurprijs:
€ 4.400,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters en dient derhalve zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende nutsbedrijven. Jaarlijkse keuringen van de reeds aanwezige installaties zijn tevens voor rekening huurder.

Energielabel:
Het gehuurde beschikt over een Energielabel B.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.400 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
529 m² (in units vanaf 175 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
13 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leeghwaterstraat 15 1-2-3

€ 4.400 /mnd