Van Leeuwenhoekstraat 19 2811 DW Reeuwijk

€ 59.500 /jr

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Zoutman" aan de Van Leeuwenhoekstraat 19 te Reeuwijk bieden wij dit zeer fraai en luxe afgewerkte bedrijfs-, en kantoorpand van circa 580 m2 te huur aan. In de directe omgeving zijn diverse gelijksoortige bedrijfs-, en kantoorpanden gesitueerd.

Huurprijs: € 59.500,= per jaar, exclusief BTW

Ligging en bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, bedrijventerrein Zoutman is gelegen nabij de A12 (Den Haag-Utrecht). Daarnaast is het pand gelegen nabij de N11 (Bodegraven – Alphen aan den Rijn – Leiden). Beide wegen zijn goed bereikbaar door de nieuwe rondweg. De busverbindingen zijn gelegen op loopafstand. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en anders in de directe omgeving (vrij parkeren).

Tevens gelegen nabij de Reeuwijkse Plassen alsmede winkelcentrum Miereakker waar de nodige dienstverlening, winkels in de dagvoorziening en horeca gevestigd zijn.

Indeling en oppervlakte:
Het betreft hier een bedrijfs-, en kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van het bedrijfspand aan de Van Leeuwenhoekstraat 19 te Reeuwijk. Het geheel is groot circa 580 m2 verdeeld over circa 112 m2 bedrijfsruimte, circa 23 m2 kantine, circa 145 m2 kantoor en archief op de begane grond en circa 300 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping.

Parkeervoorzieningen:
Parkeerplaatsen zijn direct voor het gebouw aanwezig

Opleveringsniveau:

Begane grond:
- entree voorzien van fraaie trapopgang naar de eerste verdieping;
- ruime receptie / kantoorruimte met achtergelegen kantoorruimte;
- via de kantoorruimte is de achtergelegen opslag/archierruimte bereikbaar welke toegang geeft tot de trapopgang naar de eerste verdieping en twee separate toiletten;
- bedrijfsruimte welke beschikt over een overheaddeur, betonvloer welke beschikt over voldoende vloerbelasting, verlichtingsarmaturen, elektra-punten en verwarming door middel van gasheater;

Eerste verdieping:
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- kantoortuin structuur met directiekamer en vergaderruimte;
- toiletgroep;
- pantry;
- vloerafwerking tapijt/tegels;
- verwarming door middel van CV ketel met radiatoren;
- airconditioning;
- garderobe

Bijzonderheden
Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 59.500 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
289 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Leeuwenhoekstraat 19

€ 59.500 /jr