Anne Frankplein 12 5122 CB Rijen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het vrijstaand kantoor is “ruim” opgezet in dit gebiedsdeel gelegen binnen diverse gebruiksbestemmingen w.o wonen en werken. De gemeente mag dynamisch genoemd worden. Rijen beschikt over een modern winkelcentrum met o.a. vestigingen van landelijke ketens. Een herziene gebiedsvisie gaat leiden tot de reconstructie van het nabij gelegen stationsgebied, met spoortunnel, optimalisatie van de wegenstructuur (ring-randweg) alsmede de aanleg van snel fietspaden.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De locatie Anne Frankplein is uitstekend bereikbaar secundair via de provincialeweg de N282 die direct leidt naar de A58, Breda-Rotterdam-Tilburg-Eindhoven.
Het station Gilze-Rijen met frequente verbindingen ligt op een steenworp afstand van de locatie. Dit geldt ook voor de busverbindingen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 56 parkeerplaatsen gelegen. Daarnaast zijn in de directe omgeving tal van openbare parkeerplaatsen.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn ruimtes beschikbaar vanaf ca. 30 m² tot 300 m².

De begane grond bestaat uit een representatieve ontvangsthal met vide, receptie, toegang tot dubbele toiletgroepen. Gangzone met aansluitend kantoorvertrekken, bedrijfsrestaurant met keuken, facilitair en overige secundaire ruimten. Aan de noordoosthoek/zijde bevinden zich twee studio/atelierruimten met aparte entrees en eigen voorzieningen.

Via de trappenpartij alsmede lift is de eerste verdieping bereikbaar met overloop/vide toegang tot dubbele toiletgroepen, pantry en secundaire ruimten w.o. technische ruimten. De gangzones op dit vloerveld sluiten aan op de aangrenzende kantoorvertrekken.

Via trappenpartij en lift naar de tweede verdieping. Dit vloerveld bestaat uit een overloop met aansluitend dubbele toiletgroep en pantryhoek, toegang naar dakterras aan zuid-oostzijde. Gangzone met aansluitend kantoorvertrekken completeren deze verdieping.

Opleveringsniveau
Het pand, de inrichtingen en vertrekken zijn representatief en kwalitatief goed afgewerkt w.o. plavuizen/betegelde en laminaatvloeren, decoratieve plafonds alsmede systeemplafonds met lichtarmaturen. Gestucte wanden, systeemwanden en deels (directievertrek) lambriseringen. Het gebouw beschikt voer de gebruikelijke installaties en voorzieningen w.o. individueel regelbare airco’s, zonweringen, doormelding alarmsystemen en brandbeveiliging melders.

Bestemmingsplan
Het pand valt onder het bestemmingsplan “woongebied Rijen” en heeft de bestemming “kantoor” met als functieaanduiding maatschappelijk.

Energielabel
Het gebouw heeft een energielabel -A-.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Servicekosten
Nader te specificeren, afhankelijk van de unitkeuze.

Huurtermijn
Uitgangspunt een huurtermijn van 2 tot 5 jaar, kortere periode vanaf 1 jaar wordt bespreekbaar gesteld.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 30 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen en systeemplafond

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Anne Frankplein 12

Huurprijs op aanvraag