Kantoorunit ca. 75 m2 ad. € 1295,- incl. service, energie en glasfiber kosten excl. BTW. Volmerlaan 7, 2288 GC Rijswijk (ZH)

€ 1.295 /mnd incl. servicekosten

Omschrijving

Algemeen
Ben je zoek naar een creatieve kantoorruimte, maar heb je deze nog niet gevonden? Stop dan met zoeken en neem snel een kijkje bij dit recent gerenoveerde multifunctionele gebouw in de Rijswijkse Plaspoelpolder. Het gebouw biedt naast een hotelfunctie met restaurant ook de mogelijkheid tot het huren van kantoorruimte aan.

Via de representatieve entree, krijg je toegang tot de gave kantorenlocatie op de begane grond. Naast het restaurant op de begane grond, is op de 1e verdieping tot en met de 4e verdieping een hotel gelegen, bestaande uit 148 kamers en worden momenteel verhuurd op een short/long stay basis.

In het gebouw kun je al een gemeubileerde kantoorunit huren van ca. 15 m2. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het huren van een flexplek tot en met een groot gemeubileerd privékantoor. In totaal zijn er 27 verschillende kantoorunits beschikbaar, welke variëren van ca.15 m2 tot ca. 110 m2. Daarnaast zijn er voldoende faciliteiten aanwezig, zoals vergaderruimten, glasvezel internet lunch en take-away mogelijkheden.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing en de kantoorunits zijn per 01-01-2023 beschikbaar voor verhuur.

Huurprijzen (gemeubileerde units)
Kantoorunit ca. 15 m2 ad. € 449,- incl. service, energie en glasfiber kosten excl. BTW.
Kantoorunit ca. 20 m2 ad. € 895,- incl. service, energie en glasfiber kosten excl. BTW.
Kantoorunit ca. 25 m2 ad. € 895,- incl. service, energie en glasfiber kosten excl. BTW.
Kantoorunit ca. 75 m2 ad. € 1295,- incl. service, energie en glasfiber kosten excl. BTW.
Kantoorunit ca.110 m2 ad. € 1695,- incl. service, energie en glasfiber kosten excl. BTW.

Parkeren
Er bestaat de mogelijkheid om één of meerdere parkeerplaatsen te huren tegen een bedrag ad. € 50 euro excl. BTW per parkeerplaats per maand.

Locatie- en bereikbaarheid
Het multifunctionele gebouw ligt direct aan de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag) en sluit via het verkeersplein Ypenburg en het Prins Clausplein perfect aan op het Rijkswegennet waardoor er goede verbindingen zijn met Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Het centrum van Rijswijk en Den Haag is goed bereikbaar met het eigen vervoer en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op loopafstand van NS Station Rijswijk (circa 5 tot maximaal 10 minuten lopen) met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam.

Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit creatieve pand. Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.295 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²

Indeling

Gemeubileerd
Onbekend

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Lift, verwarming, pantry, toilet, bemande receptiebalie, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, printfaciliteiten, glasvezel en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, kamerindeling, toilet, te openen ramen, beveiligd, WiFi, gemeubileerd en schoonmaak