Engelandweg 55 4389 PC Ritthem

€ 70.000 /jr € 899.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP of TE HUUR een royaal bedrijfspand op een goed bereikbare locatie in de haven van Vlissingen-Oost. Het geheel is gelegen op eigen grond van ca. 4.000m2. Het terrein is volledig omheind en voorzien van een elektrische rolpoort met toegang naar het parkeerterrein en een handmatig te bedienen schuifpoort. Het parkeerterrein ligt aan de voorzijde van het pand met voldoende parkeerruimte voor personeel en bezoekers. Het pand is voorzien van meerdere kantoorruimtes en werkplekken en beschikt over twee kantines en meerdere toiletgroepen. De afmetingen van het perceel binnen het hekwerk bedraagt ca. 4000 m2.

BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen aan de Engelandweg 55 te Ritthem, wat zich bevindt op het bedrijventerrein van Vlissingen-Oost. Het bedrijventerrein heeft een uitstekende verbinding met de A58 en de Westerscheldetunnel. Binnen 5 autominuten ligt de snelweg richting Vlissingen en Bergen op Zoom.

INDELING
Via de entree is er toegang naar een royaal portaal met ontvangstbalie. Vanuit hier er toegang naar een conferentiezaal en de vergaderzaal met keukenblok. In de hal bevindt zich tevens een toilet voor dames en voor heren. Vanuit de centrale hal is er toegang naar een lange hal aan de achterzijde van het pand. Hier valt direct het houten plafond met lichtstraat wat het pand een unieke uitstraling geeft. Aan weerszijde van deze gang zijn diverse kantoren en werkruimtes aanwezig. Tevens bevindt zich hier een tweede kantine met toilet en naast gelegen douche.

BESTEMMING
Bedrijventerrein – Zeehaven
Ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.2': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 5.2 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd bedrijventerrein.
Voor het complete bestemmingsplan en de lijst met bedrijfsactiviteiten.
We adviseren u vooraf het gewenste gebruik te overleggen met de gemeente Vlissingen. In het bestemmingsplan is een objecten met functionele binding met de haven opgenomen.

KENMERKEN
- Pand voorzien van aluminium kozijnen
- Vrijwel elke ruimte beschikt over een airco
- CV-installatie van 2014
- Brandslanghaspels/poederblussers
- Vluchtrouteaanduiding
- Asbestsingels op het dak
- Zonwering buiten

PERCEEL
Het te verkopen deel is nu onderdeel van een groter kadastraal perceel. Bij verkoop zal het perceel worden ingemeten binnen de afheining van het perceel. Eventuele meer of minder m2 zullen niet worden verrekend.
De toegang over het perceel gaat over een weg welke eigendom is van verkoper. Hierop zal in overleg een erfdienstbaarheid worden gevestigd.

OVERDRACHTSBELASTING
Het object wordt kosten koper verkocht. Alle kosten komen voor rekening van koper zoals overdrachtsbelasting, notaris kosten, kadastrale kosten etc.

OMZETBELASTING
De huurprijs is excl. BTW

Voorwaarden huur:
3 maanden borg
Verhuur zal enkel geschieden na goedkeuring verhuurder en overleg financiële gegoedheid huurder.

OPLEVERING
in overleg

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 899.000 kosten koper
Huurprijs
€ 70.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
1.012 m²
Perceel
4.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Engelandweg 55

€ 70.000 /jr € 899.000 k.k.