Conservenweg 191 197 2371 DT Roelofarendsveen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Het object, ter grootte van circa 6.778 m² v.v.o., is in 1991 gebouwd en medio 2007 uitgebreid als een vrijstaand verzamelgebouw met 154 buitenparkeerplaatsen. Het parkeerterrein is deels middels betonklinkers verhard en gedeeltelijk middels asfaltering.

Medio 2009 is het gebouw deels gerenoveerd. Het complex bestaat uit vier bouwlagen en heeft een betonconstructie. De vloeren zijn van beton en de gevels zijn gedeeltelijk opgetrokken uit prefab betonelementen en voor een deel uit een vliesgevel. De gevelopeningen zijn gevuld met aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Het dak is plat, van staal en gedekt met pvc-dakbedekking.
Het gebouw is voorzien van diverse lichtbakken met naamsaanduidingen.

Op het parkeerterrein bevindt zich een antenne die aan Vodafone is verhuurd.

De showroomruimten zijn op de begane grond en een gedeelte van de eerste verdieping gelegen. Deze zijn momenteel in twee units ingedeeld, elk toegankelijk via een eigen entree. Achter de entree bevinden zich de verkoop-/showroomruimten met ondersteunende functies zoals sanitaire ruimten en opslagruimten. De verdieping is met een vaste trap bereikbaar.

Het kantoorgedeelte is toegankelijk via een eigen entree welke toegang geeft tot een hal met vaste trap, personenlift en goederenlift naar de verdiepingen. Op de verdiepingen bevinden zich sanitaire ruimten.

Het niet-verhuurde gedeelte verkeert in een casco+ staat van onderhoud.

Locatie
Het object is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de rijksweg A4 (Amsterdam-Rotterdam), op het bedrijventerrein ‘De Lasso’ te Roelofarendsveen. Roelofarendsveen maakt deel uit van de gemeente Kaag en Braassem. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit bedrijfsobjecten, kantoren en woningbouw.

Bereikbaarheid
Op korte loopafstand is een opstapplaats voor de buslijnen 56 en 365, welke een directe verbinding hebben met onder andere Schiphol Airport en Leiden Centraal Station.

Gelegen op 1,6 kilometer oftewel 2 minuten reisafstand van de rijksweg A4 is het object met eigen vervoer uitstekend bereikbaar.

Oppervlakte en kadastrale gegevens
Begane grond: ca. 1.789 m² (gedeeltelijk verhuurd – circa 1.065 m² beschikbaar)
1e verdieping: ca. 1.760 m²
2e verdieping: ca. 1.832 m²
3e verdieping: ca. 1.397 m² (gedeeltelijk verhuurd – circa 947 m² beschikbaar)

Huurprijs
In overleg

Huurtermijn
Tijdelijk, nader te bepalen in overleg

Energielabel
A

Bestemming
Bedrijventerrein met functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’, specifieke vorm van bedrijventerrein-detailhandel meubelen’ en ‘specifieke vorm van bedrijventerrein-representatieve zone’.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
6.778 m² (in units vanaf 1.397 m²)
Perceel
1.855 m² (in units vanaf 1.397 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Conservenweg 191 197

Prijs n.o.t.k.