Laurentiusplein 10 6043 CS Roermond

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag
Blikvanger Nabij centrum en station gelegen geheel verhuurd kantoorpand!

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op donderdag 26 november 2020, bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 25 november 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Notarissen
Mr. A.W. Kuijpers
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
Op loopafstand van centrum en trein-busstation gelegen geheel verhuurd kantoorpand met vijf parkeerplaatsen. Snelweg A-73 in de nabijheid.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastraal bekend gemeente Roermond, sectie B, nummer 6580, groot 9 are 98 centiare.

HUURGEGEVENS:
Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 december 2006;
Aanvangshuur: € 85.000,--;
Actuele huurstroom: € 106.932,24 excl. servicekosten.
Geen omzetbelasting over de huur, wel over de servicekosten
Expiratiedatum: 30 januari 2021.
Optie voortzettinging: 1 jaar, tot 30-01-2022.
Opzegtermijn: tenminste één jaar.
Voor de precieze huurgegevens wordt verwezen naar de huurovereenkomst in de dataroom bij deze veiling.

LOCATIE:
Op loopafstand van centrum en trein-busstation gelegen geheel verhuurd kantoorpand met vijf parkeerplaatsen. Snelweg A-73 in de nabijheid.
Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. De stad is de zetel van het bisdom Roermond en is de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente Roermond. De gemeente had op 1 januari 2019 een inwoneraantal van 58.209. Roermond ligt aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas.

INDELING:
Begane grond: entree via buitenzijde of via trappenhuis (intern) diverse vergaderruimte, kantoren, pantry en toiletgroep fietsenberging en installatieruimte.
Eerste verdieping: entree, portaal, open ruimte dat onder andere als front office dient, diverse kantoorkamers, pantry, toiletgroep, vergaderruimte en archief.
Tweede verdieping: gang, diverse kantoorkamers, pantry en toiletgroep.
Aan de indeling alsmede de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

AFMETINGEN:
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond ca. 366 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte eerste verdieping: ca. 378 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte tweede verdieping: ca. 390 m².
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: ca. 1.134 m².

PARKEREN:
Vijf parkeerplaatsen op eigen grond.

BESTEMMING:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Roermondse Veld (vastgesteld 30 oktober 2014) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Kantoor, de Dubbelbestemming: Waarde-Archeologie en de Functieaanduiding: Maatschappelijk. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

GEBRUIKSSITUATIE / HUURSITUATIE:
Het object wordt ten tijde van de juridische levering in verhuurde staat geleverd aan de nieuwe eigenaar.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling..

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan het Laurentiusplein 10 te Roermond (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
1.134 m²
Perceel
998 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
D 1,41

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laurentiusplein 10

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag