ECI 1 a 6041 MA Roermond

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een kantoor met energie label A op een historische locatie aan de Roer? Of van werken in een symbiose tussen oud en nieuw? Dat kan! Engelman Architecten verhuurt namelijk tot 600 m2 kantoorruimte met parkeren in hartje Roermond. Aan de Roer, nabij de ECI Cultuurfabriek en op een steenworp afstand van het centrum. Een ideale uitvalsbasis. Grijp deze unieke kans.

Engelman Architecten werkt al 15 jaar met plezier in het kantoorpand aan de ECI. Het pand kan eventueel uitgebreid worden naar totaal 900 m2 aan kantoorruimte.

Energielabel A:
Duurzaamheid is een onderwerp dat bij Engelman Architecten hoog op de agenda staat. U profiteert daarvan mee. De energie wordt bijvoorbeeld uit de bodem gehaald via een gesloten systeem met warmtepomp. Het geeft in de winter bijna gratis verwarming en in de zomer koeling. Kortom, hoog comfort tegen extreem lage energielasten

Het gebouw als visitekaartje:
Historie en toekomst wordt verenigd in één markant gebouw. In 2004 werd een onderdeel van het ECI-complex uit 1952 op subtiele wijze gecombineerd met nieuwbouw. In 2017 gebeurt dit opnieuw. Deze unieke mix maakt het pand tot een bijzonder visitekaartje voor uw bedrijf.

Ruimtelijke werkomgeving:
De open structuur van het gebouw en de verrassende schakeling van diverse ruimten creëren een intieme werksfeer. Het hoge afwerkingsniveau zorgt er bovendien voor dat de ruimten een luxe sfeer ademen.

Uitstekende bereikbaarheid:
Komende uit Eindhoven, Nijmegen, Düsseldorf of Maastricht is het kantoorgebouw met de auto makkelijk te bereiken. Indien gewenst kunt u privéparkeerplaatsen bij het pand huren. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor betaald parkeren in de directe omgeving. Ook per openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Zo ligt het station van Roermond op 10 minuten loopafstand.

Omgeving
Het pand is gesitueerd aan de rechterzijde net voor de entree van het ECI-Cultuurfabriek waaronder andere een bistro bar en een restaurant met een michelin ster en buitenterrassen gevestigd zijn. Het kernwinkelgebied van Roermond is op ca. 7 minuten loopafstand bereikbaar. Zowel op eigen terrein als openbaar terrein zijn er genoeg parkeerplaatsen voorhanden.

Beschikbaar:
ca. 600 m².

Kortom, bent u geïnteresseerd in het huren van onze kantoorruimte of heeft u vragen over de mogelijkheden?
Neem dan contact op via 0475 335 225 of

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
18 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

ECI 1 a

€ 135 /m²/jaar