Markt 79 -81 4701 PC Roosendaal

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Namens de ABN AMRO bank bieden wij u het voormalig bankgebouw aan de Markt 79-81 in Roosendaal te koop aan. Het object is totaal circa 1.866 m² v.v.o. groot, verdeeld over de begane grond, 1e en 2 verdieping met afsluitbaar buitenterrein, fietsenstalling en geldautomaat.

Gebouw specificaties:
Begane grond plus eerste en tweede verdieping
Totaal metrage circa 1.866 m²
Energielabel A
30 parkeerplaatsen op afsluitbaar parkeerterrein
Gelegen in het centrum
Ligging nabij Centraal Station
Mogelijkheid tot herontwikkeling c.q. transformatie naar woningbouw

Dit object wordt middels een gestructureerd verkoopproces (openbaar) verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden.

Het tot stand komen van een transactie is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de directie van verkoper.

Het gebouw is gelegen op zichtlocatie aan de doorgaande weg rondom het stadscentrum van Roosendaal. In de directe
omgeving is sprake van een gemengde bebouwing. Alle binnenstedelijke voorzieningen liggen op korte afstand en het object ligt aan de looproute naar het centrum.

Roosendaal is een bijna zeventigduizend inwoners tellende stad gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is na Breda de tweede stad van de regio West-Brabant. Net als Breda heeft ook Roosendaal een duidelijke regionale functie. De gemeente Roosendaal omvat behalve de stad ook nog de dorpen Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten. Deze gemeente is op 1 januari 1997 ontstaan door samensmelting van de gemeentes Roosendaal & Nispen en Wouw.

De ligging van Roosendaal is hetgeen waar nu de grootste kansen voor Roosendaal liggen. Voor zowel bedrijven als inwoners is Roosendaal mooi centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam en Zeeland. Op logistiek gebied betekent dit dat bedrijven die in Roosendaal gevestigd zijn van verschillende zeehavens, waaronder twee van de grootste van Europa, gebruik kunnen maken. Dat de gunstige ligging door bedrijven erkend wordt is terug te zien in de enorme toename van logistieke bedrijven op bedrijventerreinen Borchwerf I en II.

Ook voor inwoners van Roosendaal heeft de ligging voordelen. Hoewel Roosendaal op zich al volop mogelijkheden tot winkelen biedt, kun je binnen 25 tot 40 minuten ook naar de centra van Breda, Antwerpen of Rotterdam rijden om te winkelen. Deze drie grotere steden zijn ook prima met de trein bereikbaar vanuit Roosendaal. De luchthavens van Brussel, Rotterdam en Eindhoven zijn binnen een uur te bereiken, Hiermee heb je naast Amsterdam Schiphol Airport een aantrekkelijke extra keuze aan luchthavens.

De locatie is vanuit Centraal Station Roosendaal (20 minuten te voet) te bereiken met de bus. De bushalte ligt op enkele minuten loopafstand en de totale reistijd bedraagt ca. 10 minuten. Met eigen vervoer is de locatie eenvoudig te bereiken via de ring. Het snelwegennet ligt op ca. 3 minuten rij afstand.

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Begane grond circa 744 m²
Eerste verdieping circa 594 m²
Tweede verdieping circa 518 m²
Geldautomaat circa 10 m²
Totaal circa 1.866 m²

Kadastraal adres: Markt 79, 81, 71 en 81a, 4701 PC te Roosendaal
Hendrik Gerard Dirckxstraat 1, 5 en 7, 4701 AV te Roosendaal
Gemeente: Roosendaal en Nispel
Sectie en nummers: D, 8275, 4860, 4859
Grootte: Resp. 1.692 m², 143 m² en 145 m²
Eigendom: Volle eigendom ABN AMRO N.V.

Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Binnenstad’
vastgesteld bij raadsbesluit op 14 maart 2017, met als bestemming ‘Gemengd-2’.
Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar de site van ruimtelijkeplannen .nl

Dataroom:
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan bianca.manders @ cushwake.com. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten:
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Bezichtigingen:
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
Donderdag 24 juni 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur;
Donderdag 8 juli 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan bianca.manders @ cushwake.com.

Per tijdsblok van 20 minuten zullen wij met een beperkt aantal personen bezichtigen. U ontvangt van ons een tijdstip waarop u het object kan bezichtigen. Zonder aanmelding en bevestiging met een tijdstip hiervan onzerzijds kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. De bezichtigingen zullen conform de RIVM richtlijnen plaatsvinden. Wij vragen u een mondkapje te dragen.

Vraagprijs: Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Omzetbelasting: Niet van toepassing.

Geldautomaat:
De aanwezige geldautomaat zal door de ABN AMRO worden terug gehuurd van de nieuwe eigenaar, kortheidshalve verwijzen wij naar de huurovereenkomst welk aan de concept koopovereenkomst als bijlage is toegevoegd. De vergoeding voor de geldautomaat bedrag EUR 5.000,- per jaar. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 jaar, ingaande op datum van levering met een eenmalige verlengingsperiode voor huurder (huurdersoptie) van 5 jaar.

Verkoopproces:
Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoop proces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot woensdag 4 augustus 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op woensdag 4 augustus 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden eveneens pas na woensdag 4 augustus 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Ten aanzien van een bieding geldt dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien:
deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen;
is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Biedingen dienen te worden gericht aan:
Loyens & Loeff N.V.
t.a.v. mr. W.A. Groen, met een kopie aan mr. M.A.M. van Bekhoven
Parnassusweg 300
1008 BD te Amsterdam
E-mail: Wilfred.Groen @ loyensloeff.com met een kopie aan Marjolein.van.Bekhoven @ loyensloeff.com
T. 020-578 5981

Indien en voor zover (uitsluitend) naar het oordeel van ABN AMRO Bank N.V. door haar ontvangen biedingen gelijk of vergelijkbaar zijn, behoudt zij zich het recht voor om daaropvolgend nog een verzoek te doen uitgaan naar betrokken bieders om een uiterst finaal bod te doen, waarna ABN AMRO Bank N.V. beoogt tot toewijzing over te gaan. In algemene zin beoogt ABN AMRO Bank N.V. terughoudend met dit recht om te gaan.

Levering:
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat naar het principe ‘as is where is’ en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Loyens & Loeff in Amsterdam. Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (onder 01. Algemene Transactiedocumenten)

Gunning: Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u ons raadplegen, we helpen u graag verder:

Robert Peters
Senior Consultant
Associate Agency &
Midcap Investment
T. +31 (0) 40 212 5125
M. +31 (0)6 5180 1989

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.866 m²
Perceel
1.980 m² (in units vanaf 1.866 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 79 -81

Prijs n.o.t.k.