Bovendonk 15 4707 ZH Roosendaal

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het object gelegen aan de Bovendonk 15 in Roosendaal wordt aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met de mogelijkheid tot onderhands bieden tot en met maandag 27 juni 2022 en de mogelijkheid tot online bieden op dinsdag 28 juni 2022 om 10.30 uur via de websitevan BVA Auctions. Bij het proces is notaris mr. E.M. Dutmer betrokken, verbonden aan Nysingh advocaten- notarissen N.V.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 506 m² v.v.o./585 m² b.v.o.
1e verdieping: 329 m²v.v.o./394 m² b.v.o.
Zolder: 63 m² v.v.o./1.180 m² b.v.o.
Totaal: 898 m² v.v.o./1.180 m² b.v.o.

Parkeren:
Circa 18 parkeerplaatsen welke zijn gesitueerd op een grotendeels afsluitbaar parkeerterrein met overkapping (circa 117 m²) en garage. Van de 18 parkeerplaatsen liggen er circa 10 buiten het hekwerk.

Levering:
Levering van het object gelegen aan Bovendonk 15 in Roosendaal kan spoedig plaatsvinden.

Kadastrale gegevens:
Kadastraal adres: Bovendonk 15, 4707 ZH, Roosendal
Gemeente: Roosendaal en Nispen
Sectie en nummer: D 8580
Grootte: 2.421 m²
Eigendom: Volledig eigendom
Bijzonderheden:
- Erfdienstbaarheden van weg (zie erfdienstbaarhedenonderzoek in de dataroom);
- Voor bijzonderheden wordt verwezen naar de in de dataroom opgenomen stukken alsmede de gepubliceerde bijzondere veilingvoorwaarden.

Bestemmingsplan: 'Langdonk'
Vastgesteld: 12 maart 2013
Bestemming: Gemengd-1
Voor het volledige bestemmingsplan wordt verwezen naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
- Dinsdag 24 mei 2022, 13.30 uur tot 15.30 uur;
- Dinsdag 7 juni 2022, 13.30 uur tot 15.30 uur;
Indien u gebruik wilt maken van één van deze bezichtigingsmogelijkheden verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar ons.

Deelname aan de verkoop is voor iedereen toegankelijk. Alle beschikbare informatie is samengevoegd in een door Cushman & Wakefield beheerde dataroom. Hierin vindt u tevens het Verkoopprotocol en onze Algemene Voorwaarden.

TOEGANG TOT DATAROOM:
Voor alle beschikbare informatie van het onderhavige object verwijzen wij u naar de digitale dataroom. Toegang tot de digitale dataroom kan worden verkregen nadat een gegadigde een aanvraag via e-mail aan ons heeft verzonden. Na ontvangst zal Cushman & Wakefield toegang tot de dataroom verlenen. Voor de duidelijkheid: toegang tot de dataroom is nog geen registratie voor het online biedproces en nog geen vorm van acceptatie voor verdere toegang dan wel deelname aan het proces.

VOORAFGAANDE BIEDINGEN:
Tot en met maandag 27 juni 2022 vóór 17.00 uur, kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan aan het adres van de notaris. Het biedformulier kunt u vinden in de speciaal voor deze verkoop opgezette online dataroom. Het biedformulier dient schriftelijk of digitaal bij notaris Nysingh advocaten - notarissen N.V. ingediend te worden. Onderhandse biedingen zijn net als online biedingen onherroepelijk en onvoorwaardelijk. De onderhandse biedingen worden pas bekeken door verkoper nadat de online biedfase is gesloten. Naderhand worden alle uitgebrachte biedingen bekeken en wordt beslist of er op basis van deze biedingen een partij is waar verkoper aan wenst te gunnen. Als uw onderhandse bieding wordt over- boden en u wilt meer bieden, is het verstandig om klaar te zitten om online mee te bieden. Indien u zowel onderhands als op de veiling een bieding uitbrengt, geldt altijd de hoogste bieding. Op alle biedingen zijn de voorwaarden uit het procesdocument, de Algemene Veiling- voorwaarden en de Algemene Voor- waarden van BOG Auctions en BVA Auctions van toepassing.

ONLINE VERKOOP:
Op dinsdag 28 juni 2022 om 10.30 uur vindt de online procedure van opbod en afslag plaats. Let op! Om tijdens de online verkoop mee te kunnen bieden dient u geregistreerd te zijn op de website van BOG Auctions/BA. Aan de online biedingen op 28 juni 2022 kunnen geen voorwaarden worden verbonden. Zie voor de procedure de registratie- verklaring op de website van BOG Auctions/BVA Auctions. Teneinde te kunnen deelnemen aan het online biedproces dient u tijdig een account aan te maken op de website van BVA Auctions. Ons advies is om dit tijdig voorafgaand aan de veiling te doen. Bovendien dient u zich slechts éénmalig te registreren bij BOG Auctions/BVA Auctions. De daartoe bestemde registratieverklaring vindt u tevens op bovengenoemde website. De registratieverklaring dient u in het bijzijn van een Nederlandse notaris te onder tekenen. De notaris dient daarbij uw handtekening te legaliseren door middel van ondertekening van de verklaring aan het slot van de registratieverklaring. Neem bij de ondertekening een geldig legitimatiebewijs mee, waarmee u zich ten overstaan van de notaris kunt legitimeren.

VERKOOPVOORWAARDEN:
De op de gestructureerde online verkoop met online biedronde van toepassing zijnde voorwaarden zijn het procesdocument, de Algemene Veilingvoorwaarden, de concept koopovereenkomst en de concept akte van levering. Het proces wordt nader in bijgaand Invesmten Memorandum uitgebreid omschreven.
Voor de volledigheid: zowel de onderhandse als de online biedingen zijn onherroepelijk en onvoorwaardelijk. Verkoper is niet verplicht op een bieding in te gaan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
506 m²
Perceel
2.421 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
E

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bovendonk 15

Verkoop bij inschrijving