Rietbeemdenborch 6 - 8 5241 LG Rosmalen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Op steenworp afstand van de A2, pal nabij afslag 20 (Rosmalen), is achter de nieuw aangelegde rotonde met fietsbrug een kleinschalig kantorenpark gesitueerd. De bereikbaarheid per eigen vervoer behoeft dan ook geen nadere uitleg en wordt in het algemeen als uitstekend ervaren. De locatie is ook goed per openbaar vervoer bereikbaar; op aanvaardbare loopafstand zijn er bushaltes geplaatst (bijvoorbeeld aan de Empelseweg en de Raadhuisstraat).

Object
De voor verhuur beschikbaar gekomen kantoorruimten maken onderdeel uit van 'een serie van drie met elkaar geschakelde kantoorpaviljoens'. De buitenste twee gebouwen hebben een puntdak; het middelste gebouw een plat dak.

Het middelste kantoorgebouw (Rietbeemdenborch 6-8, het kantoorgebouw met een plat dak) heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 300 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Deelverhuur per laag (circa 150 m² is bespreekbaar).

Het linker kantoorgebouw (Rietbeemdenborch 10, het kantoorgebouw met een punt dak) heeft een verhuurbaar oppervlak van in totaal circa 550 m², verdeeld over de begane grond (circa 150 m²), eerste verdieping (circa 150 m²), tweede verdieping (circa 150 m²) en zolderverdieping (circa 100 m²). Er is een personenlift aanwezig. De zolder is alleen per trap bereikbaar. Deelverhuur per laag (circa 150 m² is bespreekbaar).

Op dit moment zijn beide gebouwen op de begane grond inpandig met elkaar verboden. Het is dus mogelijk om beide kantoorgebouwen samen te huren (totale oppervlakte bedraagt circa 910 m² kantoorruimte).

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van een inbouwpakket. Het inbouwpakket kan in tact blijven, maar de opdrachtgever is bereid mee te denken het vervangen van het bestaande inbouwpakket voor een nieuwe. Inspraak van de huurder is hierbij uiteraard mogelijk.

De gebouwen zijn standaard voorzien van gebouw gebonden installaties (verwarming middels een CV-installatie, mechanische ventilatie, koeling middels airconditioning, inbouw verlichtingsarmaturen in het systeemplafond en wandverlichting in de gangzone). Er is per bouwlaag een sanitaire ruimte geplaatst en is er een pantry aanwezig.

Parkeren
De kantoren beschikken over parkeerplaatsen die op eigen terrein zijn gelegen. De plaatsen worden via naambordjes gemarkeerd.

Diversen
Aanvaarding in overleg. BTW vriendelijk huren behoort tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
850 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
15 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 250,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rietbeemdenborch 6 - 8

Huurprijs op aanvraag