Maaskade 169 3071 NS Rotterdam

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte beschikbaar aan de Maaskade op het Noordereiland in het centrum van Rotterdam. De kantoorruimte heeft een prachtig uitzicht op de Boompjes en de rivier de Maas. Als u buiten stapt ziet u de indrukwekkende Maastoren, de Rotterdam, de Willemsbrug en de Erasmusbrug van heel dichtbij. Kortom een prachtige rustige locatie in het centrum van Rotterdam.

De beschikbare kantoorruimte maakt deel uit van een groter pand dat gedeeltelijk door de eigenaar zelf gebruikt zal blijven worden. De algemene voorzieningen, zoals de pantry, opslagruimte en het toilet, zullen gezamenlijk gebruikt worden.

Metrage

Beschikbare kantoorruimte: circa. 87 m2 VVO

Gemeenschappelijke ruimte: circa. 28 m2 VVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoor ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Maaskade 169 in Rotterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het Noordereiland is ruimschoots (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. Voor huurders bestaat de mogelijkheid om een parkeervergunning bij de gemeente Rotterdam aan te vragen.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een Gemengd I bestemming waardoor Kantoorruimte is toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt momenteel gemoderniseerd, maar wordt opgeleverd voorzien van;

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Lamellen
- LED – verlichting
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren

Bereikbaarheid

Per auto:

Via de Maasboulevard en de Laan op Zuid zijn de rijkswegen A15 en A16 goed bereikbaar.

Per openbaar vervoer:

Buslijnen 32 en 48 stoppen op het Noordereiland en zorgen voor een verbinding met metro- en treinstation Blaak alsmede Rotterdam Centraal.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.450,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoor? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Maaskade 169 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit kantoor inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
103 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E 1,60

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Maaskade 169

€ 1.450 /mnd