Veerkade 15 3016 DE Rotterdam

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

Deze historische kantoorruimte ligt op de eerste verdieping van het voormalige drijvend ponton van de rivierpolitie, dat thans in gebruik is als havenkantoor van de pittoreske Veerhaven,
De kantoorruimte meet circa 80 m² BVO en beschikt over een balkon.

Het Scheepvaartkwartier met haar pittoreske Veerhaven staat bekend als een van de meest representatieve wijken van Rotterdam. Diverse populaire horecagelegenheden, bijvoorbeeld restaurant Huson, Loos, Zeezout, 010 en Parkheuvel, bevinden zich op loopafstand van het betreffende kantoorgebouw.
De Veerhaven is de thuis- en passantenhaven voor zeegaande zeilschepen met een historisch karakter en is tevens passantenhaven voor zeilende binnenvaartschepen en zeegaande jachten. Tevens is de Veerhaven de uitvalsbasis van verscheidene maritieme evenementen.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Diverse bus, tram- en metrohaltes bevinden zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Met tramlijn 7 is het Centraal Station van Rotterdam binnen vijf minuten bereikbaar. Met nabijheid van de Erasmusbrug, Maastunnel, tunnelrace, Maasboulevard en Parklane (verbindingsweg centrumrijksweg A20) is de bereikbaarheid met eigen vervoer (met name voor een centrumlocatie) eveneens goed.

Beschrijving

De indeling is al volgt:
-Entree op de begane grond
-Statig trappenhuis
-Hal
-4 Kantoorruimtes, waarvan 1 met balkon
-Pantry
-Toilet met fonteintje

Bijzonderheden
De vergaderruimte op de begane grond kan eventueel per dagdeel gehuurd worden.

Parkeren
Parkeren gaat middels betaald parkeren. Een parkeervergunning kan worden aangevraagd bij Parkeerbeheer.

Huurperiode
Vijf jaar en aansluitende verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Huurbetaling
Per maand per vooruitbetaling te voldoen. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

Servicekosten
€ 400,00 per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van de cijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheid
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage.

Oplevering
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige representatieve staat onder andere voorzien van:
vloerbedekking

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces-verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto's.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen om niet te opteren voor belaste huur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Servicekosten
€ 400 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veerkade 15

€ 1.350 /mnd