Van Bijlandtplaats 31 3012 GA Rotterdam

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
KANTOORRUIMTE met EIGEN ENTREE gesitueerd op een schitterende zichtlocatie aan de Van Bijlandtplaats in het centrum van Rotterdam. Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de ruimte bedraagt ca. 110 m², verdeeld over twee aan elkaar gesloten verdiepingsvloeren. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een groot aantal verschillende winkeliers en horecaondernemers. Er zijn voldoende mogelijkheden tot parkeren op de openbare weg en in diverse omliggende parkeergarages.

BEREIKBAARHEID
De Van Bijlandtplaats te Rotterdam ligt nabij Rotterdam Centraal en op steenworp afstand van het kernwinkelgebied gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Met de auto heeft u namelijk een zeer goede ontsluiting, op korte afstand bevindt zich de Ring Rotterdam (A4/A15/A16/A20), met verbindingen naar het vliegveld Rotterdam- The Hague Airport, Den Haag, Utrecht et cetera. Tevens is de Van Bijlandtplaats uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer. Zowel een bus,- tram-, metro- als treinhalte, bevinden zich op loopafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
ca. 110 m² kantoorruimte.

HUURPRIJS
€ 1.650,-- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 25,-- per maand exclusief BTW en omvat de navolgende dienst:
• Glasbewassing buitenzijde (niet bereikbare ramen).

VOORZIENINGEN
- eigen entree;
- toilet;
- pantry;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- plafond met verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;
- te openen ramen;
- airconditioning;
- balkons.

De staat van oplevering zal ten tijde van de oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen Proces-verbaal van Oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto's.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Van Bijlandtplaats 31" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:230 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Servicekosten
€ 25 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Voorlopig energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Bijlandtplaats 31

€ 1.650 /mnd