Siciliëboulevard 230-234 3059 XT Rotterdam

€ 58.017 /jr

Omschrijving

In de plint van het complex ''Kopenhagen Lakefront'', op het woon-/winkelcomplex ''Newport Nesselande'', worden medio augustus/september 2021 drie commerciële ruimtes opgeleverd. Deze ruimtes worden TE HUUR aangeboden.

Met de nabijheid van enerzijds het Groene Hart en anderzijds het centrum van Rotterdam en uitvalswegen ligt het complex uitermate gunstig. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een groot aantal verschillende winkeliers, horeca ondernemers (o.a. Jumbo, HEMA, Verhage, Vishandel Nesselande en de Kruidvat) en de ruim opgezette woongelegenheid verspreid over diverse woontorens.

Alle drie de commerciële ruimtes worden in een zogenoemde casco uitvoering opgeleverd. Dit betekent dat de huurders zelf en voor eigen rekening de mogelijkheid hebben om de afwerking en indeling van de ruimtes naar eigen wens, smaak en behoefte in te richten.

Tot bovenstaande commerciële ruimtes behoort GEEN (aangesloten) buitenruimte. Tevens is er GEEN mogelijkheid om deze te creëren.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Zevenkamp en Nesselande' is voor de commerciële ruimtes de bestemming 'Centrum' bepaald. De commerciële ruimte zijn, in combinatie met hetgeen is opgenomen in de splitsingsakte, bestemd voor:

- Maatschappelijke doeleinden

Voor de bepalingen wordt verwezen naar het bestemmingsplan 'Zevenkamp en Nesselande' welke is in te zien via

OPPERVLAKTEN
- Commerciële ruimte 1 (Siciliëboulevard 230): 396 m² B.V.O. (+ optie tot inbouwen entresolvloer)
- Commerciële ruimte 2 (Siciliëboulevard 234): 449 m² B.V.O.
- Commerciële ruimte 3 (Siciliëboulevard 396): 378 m² B.V.O.

HUURPRIJS
- Commerciële ruimte 1 (Siciliëboulevard 230): € 65.155,- per jaar
- Commerciële ruimte 2 (Siciliëboulevard 234): € 68.890,- per jaar
- Commerciële ruimte 3 (Siciliëboulevard 396): € 58.017,- per jaar

Genoemde prijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Alle drie de ruimtes worden casco opgeleverd. Zie bijgevoegde brochure voor aanvullende informatie omtrent de mogelijkheden rondom het opleveringsniveau van de ruimtes.

PARKEREN
Direct achter het gebouw liggen twee parkeerterreinen. Het kleine parkeerterrein biedt plaats voor in totaal 12 auto's. Op het grote parkeerterrein zijn in totaal 64 parkeerplaatsen beschikbaar. Vooralsnog zijn er 2 plaatsen per unit gereserveerd.

BOUWPERIODE
De commerciële ruimtes zijn thans in aanbouw en worden medio Q3 2021 opgeleverd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, eventuele servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Siciliëboulevard 230-234-396" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel
vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 58.017 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
1.223 m² (in units vanaf 378 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en aan vaarwater

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Siciliëboulevard 230-234

€ 58.017 /jr