Poolsterplein 125 135 3067 LW Rotterdam

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Het betreft een object welke in gebruik geweest als bankkantoor, gebouwd in 1985, ter grootte van circa 455,5 m² v.v.o. Het object is gelegen in Rotterdam Alexander aan het Poolsterplein. De omliggende bebouwing van het object is divers en bestaat uit horeca, woningen en winkels. Het object ligt direct naast het grootste shopping center van Rotterdam: Alexandrium Shopping Center.

Het object ligt op Erfpacht belaste grond en er behoren geen parkeerplaatsen bij. In de omgeving zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden op straat of in de parkeergarage in het Alexandrium Shopping Center.

Het object heeft een bestemming Centrum-1 waardoor het gebruikt kan worden voor andere detailhandel, horeca, kantoor, woningen en maatschappelijke en culturele voorzieningen.

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is”, vrij van huur of gebruik.

Het object wordt middels een onderhandse verkoop verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden. De belangrijkste informatie vindt u in dit Investment Memorandum en een dataroom waarin alle gegevens met de exacte verkoopprocedure staan. Bij interesse kunt u (na een eventuele screening) toegang verkrijgen tot deze online dataroom.

Indien u een nadere toelichting wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u achteraan dit Investment Memorandum.

Het tot stand komen van een transactie is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de directie van verkoper.

Locatie
Het object is gelegen in Rotterdam Alexander aan het Poolsterplein direct naast de hoofdingang van het grootste shopping center van Rotterdam; winkelcentrum Alexandrium Shopping Center. Hierdoor is het Alexandrium een uitermate levendige omgeving met dagelijkse vele duizenden bezoekers.

Bereikbaarheid
Het object is gesitueerd in de directe nabijheid van de rijksweg A20 ter hoogte van de afslag Rotterdam/Prins Alexander en Capelle a/d IJssel. De locatie van het object heeft tevens via de Hoofdweg en de Boezemweg een zeer snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.

Op enkele minuten loopafstand bevindt zich metrostation Oosterflank en op ongeveer 650 meter bevindt zich Intercitystation Rotterdam-Alexander met goede trein- bus- en metroverbindingen naar o.a. Rotterdam Centraal Station, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hillegersberg
Sectie: C
Nummer: 4936
Appartementsrechten: A4, A5, A6, A7 en A8
Eigendom: Erfpacht, afgekocht tot 31 december 2033

Bestemming: Bestemmingsplan: Reparatie bestemmingsplan Alexanderknoop
Vastgesteld: 27 september 2018
Bestemming: Centrum-1

Dataroom
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan com.
Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Vraagprijs
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Omzetbelasting
Niet van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
455 m²
Perceel
1.221 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Poolsterplein 125 135

Prijs n.o.t.k.