Hongkongstraat 90 3047 BS Rotterdam

€ 895 /mnd

Omschrijving

Nette kantoorruimte van 105 m² met eigen entree op de eerste verdieping gelegen op industrieterrein Rotterdam Noord-West. Deze ruimte is prima geschikt voor een administratief kantoor, agentschap of IT-bedrijf. De kamerindeling is praktisch opgezet zoals te zien is op de plattegrond. Elke ruimte beschikt over een kastenwand met schuifdeuren en airconditioning. Parkeren kan eenvoudig voor de deur en op straat (gratis).

Zeer goede bereikbaarheid via afrit A13 Rotterdam The Hague Airport Rotterdam of afrit Rotterdam-Delfshaven aan de A20. Met openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via verschillende busverbindingen.

Opleveringsniveau:
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
- scheidingswanden;
- airconditioning;
- meterkast;
- toilet;
- huidige vloerbedekking;
- te openen ramen;

Aanvaarding: per direct.

Huurtermijn: flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Genoemde huurprijs is exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Voorschot servicekosten: in overleg ten behoeve van o.a.:
- energieverbruik;
- onderhoud CV-ketel;
- onderhoud brandblusser;
- onderhoud brandmeldinstallatie;
- onderhoud buitenterrein;
- onderhoud dak;
- 5% administratiekosten.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Hongkongstraat 90 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 895 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 1500 m tot 2000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hongkongstraat 90

€ 895 /mnd