Blaak 34 3011 TA Rotterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Object: Modern kantoorgebouw aan de Blaak 34 te Rotterdam.
Het gebouw is gebouwd in 1950 en behoorde toe aan de 'Nederlandsche Handelsmaatschappij'. Blaak 34 is recent gerenoveerd en beschikt over een imposant atrium en efficiënte kantoorvloeren. De begane grond van het complex herbergt hoogwaardige horeca. Het kantoorgebouw beschikt over een uniek souterrain die als opslag gebruikt kan worden. Op steenworp afstand zijn de “Coolsingel” en “de Koopgoot” gesitueerd. Een keur aan winkels, warenhuizen, musea en uitgaansmogelijkheden liggen op loopafstand.

Namens Tribes bieden wij inspirerende werkplekken aan gebaseerd op de inheemse, nomadische stammen over de hele wereld. De werkplekken op Blaak 34 is geïnspireerd door de Asaro, een stam wiens fascinerende tradities en artefacten zorgen voor een constante bron van inspiratie tijdens uw bezoek.

De werkplekken zijn volledig uitgerust met high-speed internet en alle IT en telecominfrastructuur die u nodig heeft, in het atrium vindt u een bar waar een barista de heerlijkste koffie voor u en uw relaties maakt.

Naast werkplekken bieden wij volledige kantoren, vergaderzalen en virtuele kantoren aan.

Heeft u interesse in het huren van een kantoorruimte? Neem dan vrijblijvend contact op.

Parkeervoorziening: 21 parkeerplaatsen op het achter gelegen parkeerterrein. Daarnaast kunnen er aanvullende parkeerplaatsen worden gehuurd in de nabijgelegen parkeergarages. De te huren parkeerplaatsen dienen rechtstreeks met de beheerder van de parkeergarage geregeld te worden.

Locatie/bereikbaarheid: De Blaak is uitstekend bereikbaar, zowel per auto vanuit het centrum via de Coolsingel en via de Maasboulevard, als met alle vormen van openbaar vervoer op loopafstand (voor het kernwinkelgebied Meent/Koopgoot/Lijnbaan/Coolsingel).

Opleveringsniveau: in huidige staat, voorzien van:
- toiletgroepen;
- intercom;
- representatieve entree;
- compleet interieur met moderne en functionele meubels;
- mechanische luchtbehandeling;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- betonen vloer;
- fietsenberging;
- glasvezel;

Huurprijs: vanaf € 70,00 per m² per maand, excl. BTW en servicekosten

Servicekosten: € 69,00 per persoon per maand, excl. BTW voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
- verwarming en koeling;
- elektra verbruik individueel en algemene ruimte;
- glazen wassen buiten en algemene ruimte;
- schoonmaak algemene ruimte;
- liftonderhoud en keuring;
- onderhoud en keuring gebouw gebonden installaties;
- gevelreiniging;
- glasverzekering;
- administratiekosten 5%;

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de NVM, aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Blaak 34 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 43 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
6 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Blaak 34

Huurprijs op aanvraag