Keileweg 80 3029 BT Rotterdam

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

ONDERNEMEN MET UITZICHT OP DE NIEUWE MAAS
Op deze prachtige locatie bieden wij op de begane grond diverse riante kantoren aan. Het is mogelijk het geheel of een gedeelte van de begane grond te huren.

MODERNE LOCATIE OM TROTS OP ZIJN
De begane grond is voor verhuur beschikbaar. Recentelijk is het gebouw gemoderniseerd. Er is een riante entree met sanitaire voorzieningen en toegang tot de diverse kantoren.

GRATIS PARKEREN EN OV OP LOOPAFSTAND
Achter het gebouw is er gelegenheid om te parkeren of kom gewoon met de metro of tram. Halte Marconiplein is lopend of met de fiets eenvoudig bereikbaar.

BESCHIKBAARHEID
Er zijn kantoren vanaf 85 m² beschikbaar tot de gehele benedenverdieping van 395 m².

VOORZIENINGEN
• Fraaie entree;
• Gescheiden toiletruimtes;
• Pantry;
• Airco;
• Verwarming middels radiatoren;
• Systeemplafond met verlichting
• Er ligt glasvezel in het pand en is op aanvraag beschikbaar;

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel C.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 125,- m2/jr
De servicekosten bedragen € 39 m2/jr

OPLEVERING
Het kantoor is instapklaar en kan per direct gehuurd worden

HUURTERMIJN
Minimaal 2 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

VOORBEHOUD
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

ALGEMEEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van De Boompjes 543 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 39 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
395 m² (in units vanaf 85 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, havengebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Metrohalte op 500 m tot 1000 m, metroknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Keileweg 80

€ 125 /m²/jaar