Westersingel 6 a 1 3014 GM Rotterdam

€ 1.600 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden wordt een luxe en duurzaam gerenoveerde kantoorruimte op de eerste verdieping van een prachtig monument uit 1874 in het centrum van Rotterdam. Het pand is in 2008 geheel gerenoveerd en mede door de indrukwekkende voorgevel met erker en de ligging een interessante locatie voor diverse bedrijven. De kantoorruimte is verdeeld in twee ruimtes en is voorzien van hoge plafonds, luxe afbouw, een eigen dames- en herentoilet en een luxe pantry.

Tevens wordt er ca. 70 m² kantoorruimte met een zonnig terras op de tweede verdieping te huur aangeboden.

Bereikbaarheid:
Het geheel ligt in het stadscentrum van Rotterdam en op loopafstand van het Centraal Station. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen zoals winkel- en horecagelegenheden te vinden.

Oppervlakte:
Ca. 87 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. Het is mogelijk aanvullend ca. 70 m² kantoorruimte met ruim terras gelegen op de tweede verdieping te huren.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van:
- Houten vloer;
- Gestucte wanden en plafond;
- Inbouwspots;
- Intercom;
- Luxe pantry met vaatwasmachine en vierpits gasfornuis;
- Dames- en herentoilet;
- Centrale verwarming;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Plafond hoogte van 3,4 meter.

Parkeren:
Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden in de directe omgeving op de openbare weg alsmede in parkeergarages in de directe omgeving.

Huurprijs:
€ 1.600,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Er is een bedrag van € 225,- per maand excl. BTW opgenomen.

Huuringangsdatum:
In overleg, op kort termijn mogelijk.

Huurtermijn:
Vijf jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.600 per maand
Servicekosten
€ 225 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1874

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westersingel 6 a 1

€ 1.600 /mnd