Bartel Wiltonkade 161 1E 3029 CN Rotterdam

€ 2.725 /mnd

Omschrijving

Algemeen
Schitterende kantoorruimte gelegen op een unieke plek langs de Maas, ca. 407 m² BVO in "Villa Hoboken" in Rotterdam-West.

De indeling van de ruimte maakt het prima geschikt om diverse werkplekken te creëren. Door de vele ramen en glazen scheidingswanden is er in iedere ruimte voldoende daglicht.

De ruimte beschikt over een mooie houten vloer, welke een zakelijke uitstraling geeft. De ruimte is toegankelijk via het portiek van "Villa Hoboken". Deze entree wordt gedeeld met de kamerwoningen boven het gehuurde en het kantoor van Woonbron. Op de 1e verdieping treft men de Bartel Wiltonkade 161 aan.

Staat van oplevering:
De ruimte wordt casco verhuurd maar zal in de huidige staat worden opgeleverd.
De ruimte is voorzien van:
- Systeemplafond inclusief verlichting
- Keuken
- Toiletgroep
- Massief houten vloer
- CV installatie
- Rolluik entree
- Patchkast

Alle genoemde zaken worden geacht om-niet te zijn overgenomen van vorige huurder. Onderhoud en vervanging is derhalve voor rekening huurder.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.725,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn
De huurtermijn is voor onbepaalde tijd en wordt automatisch verlengd.

Opzegtermijn
De opzegtermijn is 06 maanden.

Overige kosten
Service kosten:
- Ontstoppingsverzekering : € 10,00 per maand
- Glasverzekering: € 20,- per maand
- Administratiekosten eenmalig : € 95,00

Bestemming pand:
Commercieel of Maatschappelijk gebruik, als kantoorruimte.

Waarborgsom:
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Bereikbaarheid
Via de S114 Vierhavenstraat eenvoudig met de auto bereikbaar. Vanaf de Ringweg A20 binnen 5 autominuten bereikbaar. Parkeren kan in de in de openbare ruimte (betaald parkeren). Tramlijn 8 stopt op 5 minuten loopafstand op de Vierhavenstraat. Metrostation Marconiplein is op ca. 15 minuten loopafstand.

Overig
Huurindexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 =100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.
Huurovereenkomst: De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (DAS Bedrijfsinformatie). DAS Bedrijfsinformatie zal op basis van deze gegevens een advies geven over de kredietwaardigheid van de onderneming en eventuele negatieve bemerkingen ten aanzien van het bestuur/leiding van de onderneming. DAS Bedrijfsinformatie gebruikt deze gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van u en uw onderneming.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.725 per maand
Servicekosten
€ 30 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
433 m²
Perceel
270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bartel Wiltonkade 161 1E

€ 2.725 /mnd