Max Euwelaan 51 3062 MA Rotterdam

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

BETREFT
Voor verhuur is beschikbaar een zelfstandig, hoogwaardig afgewerkte kantoorvilla gelegen aan de entree van het representatieve kantorenpark Rotterdam Brainpark I. Het gebouw bestaat uit ca. 1.191 m² kantoorruimte, verdeeld over een begane grond en 3 efficiënt indeelbare verdiepingen. Het gebouw beschikt eveneens over een personenlift, ruime tuin en terras alsmede een afsluitbaar parkeerterrein welke plaats biedt aan 32 personenauto’s. De kantoorruimte wordt volledig turn-key opgeleverd en is onder andere voorzien van een hoogwaardig inrichtingspakket, diverse kantoorkamers, gescheiden dames en heren toiletten, vergaderruimten, databekabeling en klimaatinstallatie.

LIGGING
Het kleinschalige kantoorgebouw is gesitueerd in het uitstekend gelegen fraaie kantorenpark Brainpark I, direct aan de op- en afritten van de A16 en naast metro en busstation Kralingse Zoom. Brainpark I betreft één van de meest dynamische,
groene en best bereikbare kantorenlocaties van Rotterdam.

BEREIKBAARHEID
Auto:
Brainpark I is per auto uitstekend bereikbaar door de twee naastgelegen op- en afritten van de rijksweg A16 Rotterdam Centrum. Vanaf het Brainpark zijn beide op- en afritten bereiken. Ook het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar via de
Maasboulevard. De Maasboulevard ligt langs de Nieuwe Maas en is de belangrijkste oostelijke toegangsweg richting het centrum van Rotterdam. De Maasboulevard biedt door de grote bocht in de Maas een uitstekend uitzicht op de Skyline van Rotterdam.

Eigen vervoer:
Metrostation Kralingse Zoom alsmede diverse bushaltes zijn gelegen op loopafstand van het kantoorgebouw, wat een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer garandeert.

OPPERVLAKTE EN INDELING
Begane grond: ça. 261 m²
1e verdieping: ca. 310 m²
2e verdieping: ca. 310m²
3e verdieping: ca. 310m²

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- volledig turn key;
- representatieve entree.
- diverse vergaderruimten;
- serverruimte met patchpanels, databekabeling, etc.;
- hoogwaardig inrichtingspakket;
- glazen scheidingswanden;
- klimaatinstallatie;
- systeemplafond met beeldschermvriendelijke armaturen;
- raambekleding;
- te openen ramen;
- sanitaire groepen per verdieping;
- personenlift;
- warmte werende beglazing;
- restaurant/bar op de begane grond;

De kantoorruimte zal zeer compleet opgeleverd worden. De inventaris welke op de diverse foto's zichtbaar is wordt ter overname aangeboden. De ruimte is voorzien van diverse kantoorkamers, vergaderruimten, vloerbedekking en elektra/databekabeling.

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een afsluitbaar parkeerterrein voor 32 personenauto's. Tevens is er beperkte parkeermogelijkheid op de openbare weg.

HUURPRIJZEN
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 165,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 1.100,– per jaar, te vermeerderen met BTW

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader te bepalen bedrag aan servicekosten verschuldigd.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg doch op korte termijn mogelijk.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.191 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Max Euwelaan 51

€ 165 /m²/jaar