• Verkocht onder voorbehoud

Sandelingplein 6 3073 AL Rotterdam

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever Stichting Laurens begeleidt Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting de verkoop middels openbare inschrijving van het Sandelingplein 6 te Rotterdam.

Betreft
Het betreft een vrijstaand kantoorobject aan het Sandelingplein 6 te Rotterdam. Het gebouw is omstreeks 1991 gebouwd. Totaal omvat het gebouw circa 596 m2 VVO verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De kantoorruimte zal op leveringsdatum vrij van huur en gebruik zijn.

Metrage
Verdieping BVO VVO
Begane grond 386,51 348,48
1e verdieping 285,21 247,27
Totaal 671,72 595,75

Energielabel
Energielabel A.

Locatie
Het object is gelegen in de wijk Bloemhof, onderdeel van het stadsdeel Feyenoord. Parallel aan het Sandelingplein ligt de drukke winkelstraat Groene Hilledijk / Beijerlandselaan.

Openbaar vervoer
Op loopafstand is tramhalte Randweg gelegen, vanaf hier zijn er diverse verbindingen naar onder andere Rotterdam Centrum.

Auto
Middels de Bree en aansluitend de Vaanweg of Stadionweg is zowel de A16 als A15 snel te bereiken. In de directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden

Kadastrale gegevens
Gemeente: Charlois
Sectie: F
Nummer: 3374
Grootte: 4 are 60 centiare
Eigendomssituatie: Recht van Erfpacht

Erfpacht
Het recht van erfpacht is ingegaan op 14 januari 1991 en eindigt op 31 januari 2090, de canon is afgekocht tot en met 31 januari 2041.

Bestemmingsplan
De publiekrechtelijke bestemming is conform het bestemmingsplan Bloemhof: “Maatschappelijk - 2”. Het bestemmingsplan en meer informatie hierover vindt u op de openbare website
Verkoop vindt plaats doormiddel van een “Openbare Inschrijving”, waarbij geïnteresseerde vanaf 14 augustus tot 2 oktober 2020 in de gelegenheid worden gesteld een bieding uit te brengen met inachtneming van de procesvoorwaarden.

Dataroom
De informatieverstrekking geschiedt middels een dataroom. Na ondertekening van een Deelname Verklaring kunt u toegang krijgen tot deze informatie. Een aanvraag voor toegang kunt u toesturen aan

Vraagprijs
Er is geen vraagprijs van toepassing. Geïnteresseerde worden uitgenodigd om naar eigen inzicht een bieding uit te brengen.

Leveringsdatum
Uiterlijk op 31 december 2020.

As-is, Where-is
Levering geschiedt in zogenaamde “As is, Where is” staat. Voor een nadere omschrijving verwijzen wij u naar de dataroom.

Bezichtigingen
Op afspraak.

Verkoopbegeleiding
Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. heeft van Stichting Laurens de exclusieve opdracht om de verkoop van dit object te begeleiden. Geïnteresseerde, gegadigden en/of diens adviseurs dienen zich met betrekking tot al het geen hiermee verband houdende rechtstreeks tot Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting te wenden via onderstaande contactgegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht (afgekocht tot 31-1-2041)

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
595 m²
Perceel
460 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sandelingplein 6

Prijs op aanvraag