Boompjes 680 3011 XZ Rotterdam

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

BETREFT
De Scheepsbrug een unieke maritieme locatie naast de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam met uitzicht op de Maas. De ‘brug’ is oorspronkelijk afkomstig van een vooroorlogse olietanker van Esso en heeft een rijke historie in Rotterdam opgebouwd. Na 20 jaar tegenover het oude centraal station te hebben gestaan, is de typische Rotterdamse locatie in het jaar 2000 herbouwd op de Boompjes. Op de begane grond van dit stukje geschiedenis is nu een multifunctionele ruimte beschikbaar van ca. 138 m2.

Het ruim op de begane grond is met een oppervlakte van 95 m2 geschikt voor een creatieve kantoorfunctie of horecalocatie met een gezellige bar en heeft een boegklep welke kan dienen als buitenterras van ca. 24 m2.

BEREIKBAARHEID
De Scheepsbrug is te vinden in hartje Rotterdam, naast de Erasmusbrug. Met haar prachtige ligging en uitzicht is de Scheepsbrug zeer uniek te noemen. Uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer en per boot. Een ruime parkeergarage is beschikbaar op loopafstand en is 24 uur per dag open.

OPPERVLAKTE
Ca. 138 m2 (bvo) gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De ruimte is geheel maritiem ingericht. Volledig in stijl met het gebouw maar kan in overleg naar eigen inzicht worden aangepast.
Voorzien van:
- ontvangsthal met garderobe;
- volledig ingerichte professionele bar;
- (spoel)keuken;
- houten vloeren;
- verlichting;
- toiletgroepen;
- berging;
- geluidsinstallatie.

HUURPRIJS
€ 3.500 per maand, exclusief BTW.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
138 m²
Perceel
138 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
E 1,51

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boompjes 680

€ 3.500 /mnd