Van Vollenhovenstraat 15 A 3016 BE Rotterdam

€ 1.550 /mnd

Omschrijving

BETREFT
Zoek je een hoogwaardige vestigingslocatie in hartje Rotterdam? Dan is deze kantoorruimte aan de Van Vollenhovenstraat 15A in het Scheepvaartkwartier echt wat voor jou! Dit, in neo-Renaissance stijl gebouwde, herenhuis maakt deel uit van het complex 'Westelijk Handelsterrein' en is gebouwd in 1890. Momenteel is er ca. 136 m2 beschikbaar op de 3e verdieping. De 1e en 2e verdieping komen per 1 mei 2021 tevens beschikbaar.

LIGGING
Dit romantische stukje stad is een beschermd stadsgezicht. Statige herenhuizen aan klassieke lanen doen het rijke scheepvaartverleden van Rotterdam voortleven. Eén van de mooiste plekjes is de Veerhaven, waar historische zeilschepen zachtjes op het water deinen. Een trekpleister voor verliefde stelletjes en bruidsparen, die zich graag tegen deze pittoreske achtergrond laten vereeuwigen door een fotograaf. Wie van al die romantiek zin krijgt in een glas wijn en een lekker hapje, kan terecht bij sfeervolle restaurants als Loos en Zinc of bij een van de vele restaurants in de omgeving. In 2019 is het Wereldmuseum weer geopend. Het museum beheert zo’n 100.000 voorwerpen en 100.000 foto’s uit hedendaagse culturen en culturen uit het verleden.

Het Park is ’s zomers een geliefde plek om te relaxen en te picknicken. Bovendien vinden er allerlei festivals en evenementen plaats. In het park staat de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland. Op 100 meter hoogte bevindt zich een restaurant met panoramisch uitzicht over de stad en de haven.

BEREIKBAARHEID
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam. Het Scheepvaartkwartier heeft via de Maasboulevard, de Maastunnel-traverse en de Erasmusbrug snelle aansluitingen op het rijkswegennet A20, A16, A4 en A15. Op een steenworp afstand bevindt zich de historische Veerhaven en de haltes van diverse tram- en busverbindingen, op loopafstand bevindt zich het metrostation Leuvehaven. Vlakbij bevindt zich de opstapplaats van de watertaxi en de Fastferry naar Ridderkerk/Dordrecht.

OPPERVLAKTE
1e verdieping: 185 m2;
2e verdieping: 168 m2;
3e verdieping: 136 m2.

WIJZE VAN OPLEVERING
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
1e verdieping: € 3.250,00 per maand;
2e verdieping: € 2.750,00 per maand;
3e verdieping: € 1.550,00 per maand.
Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 35,00 per m2/ jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
De 3e verdieping is per direct beschikbaar. De 1e en 2e verdieping komen beschikbaar per 1 mei 2021.

PARKEREN
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (betaald).

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1891

Oppervlakten

Oppervlakte
490 m² (in units vanaf 168 m²)
Perceel
490 m² (in units vanaf 168 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, in woonwijk en stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Vollenhovenstraat 15 A

€ 1.550 /mnd