Nieuwe Binnenweg 19 B 3014 GB Rotterdam

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Betreft:
Een net afgewerkte kantoorruimte gelegen op de derde verdieping van het kantoorgebouw aan de Nieuwe Binnenweg 19B te (3014 GB) Rotterdam. De achterzijde van de kantoorruimte is voorzien van een ingebouwde vide waardoor er aan de voorzijde een goeie vrije hoogte naar voren komt met veel daglicht inval.

Locatie / Bereikbaarheid:
De Nieuwe Binnenweg is één van de langste winkelstraten van Rotterdam en loopt vanaf het Binnenwegplein via de Oude Binnenweg en middels de Nieuwe Binnenweg tot aan de Aelbrechtskade/Kolk. Het winkelgebied met groot winkelbedrijven is meer gesitueerd rondom het Binnenwegplein en Oude Binnenweg. Aan de Nieuwe Binnenweg zijn over het algemeen meer boutique, speciaalzaken en horeca vestigingen gelegen met kantoren op de verdiepingen.

In de directe omgeving zijn onder meer Koekela, Marqt, Schorem en horecagelegenheden Stalles, Rotown en Westerpaviljoen gelegen.

Het object is gemakkelijk via het openbaar vervoer te bereiken, zo zijn de tram- en metrostation Eendrachtsplein op loopafstand te bereiken en kunnen de A13 en A20 bij het uitrijden van de Nieuwe Binnenweg naar de ’s-Gravendijkwal ook gemakkelijk met de auto worden bereikt.

Oppervlakte:
3e verdieping: ca, 140 m2 kantoorruimte.

Parkeren:
Langs de openbare weg kan tegen betaling worden geparkeerd, eventueel kunnen er bij de Gemeente Rotterdam vergunningen worden aangevraagd.

Kenmerken & voorzieningen:
Het object wordt in casco staat verhuurd, maar is onder andere voorzien van:
- Aanwezige toiletgroep;
- Uitgebreide keuken;
- Glad afgewerkte wanden en plafond;
- Aanwezige radiatoren;
- Aanwezige alarminstallatie;
- Aanwezige WCD’s;
- Aanwezige verlichtingsarmaturen*;
- Aanwezige douchecabine*.
De zaken aangeduid met een “*” worden eenmalig in huidige staat aan een nieuwe huurder ter beschikking gesteld. Onderhoud, reparatie en/of vervanging van bovengenoemde komt voor rekening van huurder.

Huurprijs:
€ 1.750,-- per maand.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten:
Ten behoeve van de levering en gebruik van warmte (stadsverwarming) en elektriciteit is huurder een voorschot verschuldigd. Dit valt nader af te stemmen met Verhuurder.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met leveranciers voor water alsmede voor het afsluiten van eventuele service-/onderhoudscontracten.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na ingangsdatum.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie oktober 2012), inclusief enkele aanvullende bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Metrohalte op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Binnenweg 19 B

€ 1.750 /mnd