Wilhelminakade 1-101 3072 AP Rotterdam

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

Deze turn-key kantoorruimte is gelegen op de 41ste etage van de Maastoren  en heeft een werkelijk fenomenaal uitzicht over heel Rotterdam. De kantoorruimte is recent volledig nieuw ingericht waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige inrichtingselementen. Door de ruime, open indeling en grote raampartijen met ‘splendid view’ heeft de kantoorruimte een hoge mate van kwaliteit.

De Maastoren is op meerdere fronten bijzonder te noemen. Met zijn 165 meter is deze wolkenkrabber een blikvanger in de toch al imposante skyline van Rotterdam. Maar het is meer dan dat. Door de vormgeving en de plek is de Maastoren een Landmark, gelegen in een dynamische omgeving met talloze voorzieningen in en om het gebouw.

Graag laten wij u kennis maken met deze high-end kantoorruimte en de dynamische setting waarin ze is gelegen!

Locatie
Rotterdam is modern en vol ambities met volop mogelijkheden voor nieuwe initiatieven. Een mediagenieke metropool met een almaar groeiende skyline vol moderne architectuur. Veel toonaangevende, (inter)nationale bedrijven hebben dan ook gekozen voor huisvesting in Rotterdam. De stad heeft een uitermate strategische ligging ten opzichte van het achterland en een uitstekende bereikbaarheid via het water, spoor, weg of de lucht.

De Kop van Zuid heeft door de ontwikkelingen in de afgelopen 20 jaar een prominente rol ingenomen in de stad. Met name door de combinatie van functies als kantoren, horeca, hotels, retail en wonen, is er een dynamische plek ontstaan. De combinatie van wonen, werken en verblijven zorgt dat dit een prettige plek is om te zijn.  Op deze locatie zijn tal ven gerenommeerde partijen gevestigd, zo noemen wij AKD, Media Markt, De Rechtbank, Mendix, Havenbedrijf Rotterdam, UWV en Deloitte.

Bereikbaarheid
Via de Erasmusbrug loopt de centrale stadsas, die Rotterdam Airport in het uiterste noorden van de stad via de Coolsingel in een bijna rechte lijn verbindt met het Zuidplein en Feyenoord, gelegen aan de zuidelijke uitvalswegen. Deze  stadsas biedt  een directe  aansluiting op de snelwegen  van  de  Ruit  van Rotterdam, die wordt gevormd door de A20, A13, A15 en A16.

Behalve aan eigen vervoer biedt de Erasmusbrug ook de ruimte aan geavanceerd openbaar vervoer: een buslijn en het  netwerk  van  sneltramlijnen in  het Rijnmondgebied, TramPlus, doen via de Erasmusbrug de Kop van Zuid aan.

De entree van de Maastoren is gesitueerd nabij de toegang van het ondergrondse metrostation Wilhelminaplein. Dit station ligt aan de metrolijn Hoogvliet/Spijkenisse en is slechts enkele metrominuten verwijderd van het NS-station Rotterdam Centraal; aankomst- en vertrekpunt van intercity's, internationale treinen en hoge snelheidstreinen.

De Maastoren is uitstekend te bereiken via de iconische watertaxi. De halte Wilhelminaplein ligt direct naast de toren.

Parkeren
Parkeernorm 1:80. In de bijbehorende parkeergarage zijn 9 overdekte parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar (op werkdagen van 07:00 - 18:00 uur toegankelijk).

Oppervlakte
Voor verhuur is momenteel circa 684,5 m² kantoorruimte op de 41ste etage beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om dit metrage uit te breiden.

Opleveringsniveau
De aangeboden kantoorruimte zal worden opgeleverd inclusief:
- volledig gerenoveerde, representatieve entree met diverse voorzieningen zoals een restaurant, een coffee-lounge met flexplekken, een bemande receptie op de begane grond en een fitnessruimte op de 12e verdieping (dit laatste tegen bijbetaling);
- toegangscontrolesysteem;
- 3 liften;
- klimaatinstallatie t.b.v. warmte en koeling;
- systeemplafonds voorzien van ingebouwde LED verlichting i.c.m. aanwezigheidsdetectie;
- sanitaire voorzieningen;
- pantry voorziening;
- huidige fit-out (scheidingswanden en vloerbedekking);
- aanwezige meubilair (als extra optie);
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra en WCD’s.

Huurprijs
Kantoorruimte: EUR 225,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW
Parkeren: EUR 2.400,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

Huurtermijn
Deze kantoorruimte bieden wij in onderhuur aan namens de zittende huurder. De huurtermijn is derhalve in lijn met de lopende huurverplichting en eindigt op 31 januari 2023. Indien een langere huurtermijn is gewenst is nader overleg met de hoofdverhuurder noodzakelijk, maar sluiten wij op voorhand niet uit.

Huurvoorwaarden
- Servicekosten: Voor de door verhuurder te leveren services en diensten wordt een voorschotbedrag in rekening gebracht van EUR 38,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en EUR 8,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW ten behoeve van warmte en koeling.
- Huurprijsaanpassing: jaarlijks, conform CPI index (2015=100)
- Opzegtermijn: 12 maanden
- Betalingen: huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit
- Zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW

Overige voorwaarden zijn nader te bepalen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 46 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
684 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
9 overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 2.400,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wilhelminakade 1-101

€ 225 /m²/jaar