Blaak 6 3011 TA Rotterdam

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

Introductie:
In de hoofdentree van gebouw Blakes is een dynamische ambiance gecreëerd: vergaderen in state of the art ruimten of ontmoetingen in informele sfeer. Aansluitend aan deze ruimte bevindt zich een binnentuin van maar liefst 300 m². Een unieke oase voor een lunch, bedrijfsborrel of receptie.

De kantoorverdiepingen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en hebben een industriële uitstraling. De volglazen gevels dragen bij aan de ruimtelijke beleving en bieden prachtig uitzicht op de Markthal, het station Blaak, de Kubuswoningen en het Marktplein. Alle kenmerken zijn aanwezig om een fantastische werkplek te creëren. Deze belevingswereld staat open voor de
kantoorgebruiker, 7 dagen in de week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Thans bestaat de unieke mogelijkheid om turn-key kantoorruimte te huren op de 3e verdieping. Grijp deze kans.

Specificaties:
- gelegen direct tegenover intercity station Blaak;
- uitzonderlijk hoogwaardig opleveringsniveau;
- algemene faciliteiten in de hoofdentree;
- inpandige parkeerfaciliteit;
- veel aandacht voor design;
- optimale daglichttoetreding;
- ingerichte tuin op de begane grond;
- dynamische centrumlocatie.

Locatie:
De locatie van kantoorgebouw Blakes is uniek te noemen door ligging bovenop de spoortunnel.
Hoogwaardige horeca, retail en een hotel maken onderdeel uit van project Blakes. Landmarks als de Markthal, de Kubuswoningen, het marktplein en de Oude haven zijn in de directe omgeving gelegen.

Bereikbaarheid:
Auto
Vanwege de ligging aan de rand van het centrum is Blakes uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De snelweg is binnen enkele autominuten bereikbaar via de Maasboulevard.

Openbaar vervoer
Door de bijzondere ligging bovenop een openbaar vervoerknooppunt Blaak is de bereikbaarheid ongeëvenaard te noemen door een groot aanbod aan trein-, metro-, tram en busverbindingen. Station Blaak is tevens een Intercity station.

Oppervlakte (v.v.o.) :
3e verdieping: ca. 1.059 m²

Parkeren:
Het gebouw beschikt over een eigen parkeergarage, welk onder het gebouw is gesitueerd. Er zijn 10 vaste parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar , waarvan enkele plaatsen zijn voorzien van een elektrische laadpaal. Dit resulteert in een parkeernorm van 1:105. Eventueel zijn er parkeerplaatsen bij te huren in de diverse omliggende parkeergarages, zoals de Interparking parkeergarage gelegen onder de Markthal.

Opleveringsniveau:
Gebouw Blakes is van uitzonderlijke kwaliteit. Met veel aandacht voor comfort en design is gebouw Blakes tot stand gekomen.
Op de begane grond zijn diverse algemene faciliteiten zoals een ingerichte ontvangsthal, vergaderruimte en binnentuin gerealiseerd. De kantoorverdiepingen zijn licht, efficiënt indeelbaar en zeer representatief. De hoogwaardige gebouwinstallaties voor bijvoorbeeld ventilatie en klimaat zorgen voor een uitstekend comfortniveau. De voor verhuur beschikbare kantoorruimte op de 3e verdieping is door de jaren heen uitvoerig en professioneel verbouwd en wordt in de huidige turn-key staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:

- industriëel opleverniveau;
- design inrichtingspakket;
- data en elektriciteitsbekabeling;
- thermisch isolerende en warmte werende beglazing;
- representatieve ingerichte gescheiden dames-, en heren toiletgroepen;
- hoogwaardige installaties;
- gietvloer;
- beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
- verwarming, ventilatie en koeling middels gebruik van inductieunits;
- mogelijkheid tot naamsaanduiding op de gevel.

Huurprijs:
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw (prijspeil augustus 2022).

Huurprijs parkeerplaatsen:
De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 2.800,- per plaats per jaar, te vermeerderen met btw (prijspeil augustus 2022).

Aanvaarding;
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

Betaling:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

Voorschot servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag verschuldigd van € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijnen:
5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is begonnen dat huurder het gehuurde voor ten minste bij de wet vaststelling van nader te stellen minimum percentage dat recht te blijven op aftrek van BTW, op dat zal worden gebruikt voor een belasting (ver )huur. Indien een niet belaste verhuur wordt zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van verhuurder welke gebaseerd is op basis van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, welke is aangevuld met standaard bepalingen van verhuurder.

Vrijwaring:
BRiQ real estate BV heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie het copyright bij BRiQ real estate BV

Deze vrijblijvende projectinformatie dient als indicatieve informatieverstrekking en kan niet worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
1.059 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Blaak 6

€ 225 /m²/jaar