Van Vollenhovenstraat 37 3016 BG Rotterdam

€ 11.400 /jr

Omschrijving

Betreft
Circa 60 m2 kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping in een karakteristiek kantoorgebouw in het Historische Scheepvaartkwartier aan de Van Vollenhovenstraat 37 (3016 BG) te Rotterdam. Het object ligt nabij Westplein, schuin tegenover het onlangs gerenoveerde Atlantic Huis.

Oppervlakte/indeling
2e verdieping ca. 60 m2 kantoorruimte

Parkeren
Langs de openbare weg kan tegen betaling worden geparkeerd, bij de gemeente Rotterdam kunnen parkeervergunningen worden aangevraagd.

Locatie/bereikbaarheid
Het historische Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening en is gelegen in het centrum van Rotterdam.

In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven alsmede het Rotterdamse “Het Park” gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)cafés zoals de Ballentent, Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, The Harbour Club, en The Meatclub, Fugu, La Pizza, en bakkerij Bussing.
 
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (tram en metro) is het Scheepvaartkwartier uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug. Tevens stopt de watertaxi recht voor deur in de Veerhaven. Hiermee bereikt u binnen 2 minuten de Kop van Zuid en liggen ook restaurants zoals Hotel New York binnen handbereik.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is onder andere voorzien van:
- Pantry;
- Toiletgroepen;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming doormiddel van radiatoren;
- te openen ramen;
- deuropener;
- wandkabelgoten voorzien van elektrabekabeling.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar.

Huurprijs
€ 950,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
Ten behoeve van een nader te omschrijven pakket leveringen en diensten dient er maandelijks een voorschotbedrag te worden voldaan. Het voorschot bedraagt € 30,-- per m2 per jaar exclusief BTW.

Huurbetalingen
Per maand vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Dit betekend dat er BTW over de huurprijs in rekening wordt gebracht. Indien een met BTW belaste verhuur niet mogelijk is zal de huurprijs worden verhoogd met een nader te bepalen bedrag. Over de servicekosten is ten alle tijden BTW verschuldigd.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

Beschikbaar
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 11.400 per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1897

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Vollenhovenstraat 37

€ 11.400 /jr