Hofplein - Flexwerkplek Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam

€ 225 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw Hofplein 19 Hofplein 19 foto

Omschrijving

EEN HUB VOOR DUURZAAM ONDERNEMERSCHAP OP LOOPAFSTAND VAN ROTTERDAM CENTRAAL

Full-service kantoorruimtes te huur aan het Hofplein! De huurprijzen zijn all-inclusive; servicekosten, supersnel internet, gebruik van vergaderruimtes en Fairtrade koffie en thee.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
LaatBloeien is aanjager van klimaat positief ondernemen. Wij doen dat vanuit de ambitie om zichtbaar bij te dragen aan een eerlijke en houdbare samenleving. Voor dat mooie doel zijn wij een thuishonk én accelerator voor ondernemers met duurzame idealen. LaatBloeien is gevestigd op de eerste en tweede verdieping van het iconische kantoorgebouw aan het Hofplein midden in het centrum van Rotterdam. LaatBloeien is goed te bereiken via openbaar vervoer en tevens via de Luchtsingel vanaf CS.

BIOPHILIC DESIGN - EEN GEZONDE WERKOMGEVING
Onze locatie aan Hofplein Rotterdam is ontworpen door architect Jamie van Lede en is gebaseerd op het Biophilic design principe: een inrichting die connectie met de natuur vergroot waardoor de productiviteit verbetert, het leren bevordert, ziektes verminderen en minder stress wordt ervaren.

De relatie tussen architectuur en natuur zie je terug in de ronde afwerkingen van de kantoorruimtes en het natuur-getinte interieur. We hebben ruim 250 planten in huis en er valt veel natuurlijk daglicht naar binnen. Wat je ook zal opvallen is de onvoorspelbare speelse inrichting van het gebouw dat je het gevoel geeft te willen dwalen en plekken te ontdekken. Voor het gehele interieur is gebruikgemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke en duurzame producten waarover we je graag meer vertellen tijdens een rondleiding.

FACILITEITEN & SERVICES
Het LaatBloeien hospitality team heet je graag welkom en staat elke dag voor je klaar om je te ontzorgen tijdens je werkdag. Zo kan jij je richten op wat er écht toe doet en je bedrijf laten floreren.

● 8 Vergaderruimtes
● 1 Podium
● Receptie
● Yoga studio
● Podcast studio
● Werkcafé
● Barista koffie & thee
● Parkeermogelijkheden

HUURPRIJS EN VOORZIENINGEN
Bij LaatBloeien groeien we met je mee. Je kan bij ons een vaste werkplek of een dedicated werkplek huren of gebruik maken van één van onze inspirerende vergaderruimtes. Groeit je bedrijf? Dan heb je de mogelijkheid om gemeubileerde kantoorruimtes te huren vanaf 24 m2 tot 100 m2 voor een all-in tarief. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Huren bij LaatBloeien doe je inclusief:
● Vergaderruimte
● Fairtrade koffie & thee
● Schoonmaak
● Printen
● Post & pakketservice
● Inschrijving op adresverscf

Kantoorruimte: vanaf €1500,- p/maand
Flexwerkplek vanaf: €225,- p/maand
Dedicated desk vanaf: €350,- p/maand

Meer weten? Neem contact op met en we helpen je graag de ideale werkplek te vinden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal werkplekken
1
Gemeubileerd
Onbekend

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, gedeelde keuken (onbemand), printfaciliteiten, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, lift, inbouwarmaturen, verwarming, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, 24/7 toegankelijk, bemande receptiebalie, WiFi, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte en gedeelde kantoorruimte

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hofplein 19

€ 225 /mnd incl. servicekosten