Vijf Werelddelen 69 3071 PS Rotterdam

€ 650 /mnd

Omschrijving

BETREFT
De Stadstuin is een thuishaven voor creatievelingen, workaholics en levensgenieters. Een plek waarbij ontmoetingen en netwerkvorming centraal staan. Werken, live-optredens, vergaderen, workshops, borrelen, allemaal onder één dak.

In Rotterdam bevindt De Stadstuin zich in het monumentale
Entrepotgebouw op de Kop van Zuid. Ooit was het Entrepotgebouw werelds meest moderne pakhuis. Nu heeft de invulling van koffie, thee, suiker en specerijen plaats gemaakt voor appartementen, restaurants, winkels én De Stadstuin!

LIGGING
Het Entrepotgebouw 'De Vijf Werelddelen' dateert uit 1897 en huisvestte pakhuizen die werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. Het bestaat nu uit luxe appartementen, restaurants, kantoren en een supermarkt, de havens zijn jachthaven geworden

De Entrepot haven sluit aan op de Kop van Zuid.
Belangrijke elementen hier zijn de verbindingen met het centrum van Rotterdam door middel van de Erasmusbrug en metrostation Wilhelminaplein, De Kop van Zuid is een hoog stedelijk gebied met veel voorzieningen langs de rivier en woongebieden langs de binnenhavens. Enkele historische gebouwen, zoals Hotel New York, zijn gebleven en kregen een nieuwe functie.

BEREIKBAARHEID
Auto:
Op alle belangrijke aanvoerwegen (A20, A13, A15 en A16) van Rotterdam wijzen borden richting Rotterdam Centrum/Erasmusbrug. Via een overzichtelijke stads-as is de Kop van Zuid eenvoudig te bereiken.

Openbaar vervoer:
Metrohalte Wilhelminaplein is gelegen op slechts 7 minuten loopafstand. Station Rotterdam-Zuid ligt om de hoek, slechts 3 minuten lopen.

OPPERVLAKTE
Begane grond:
Ruimte 0.1 | 39m2 | €1025,-
Ruimte 0.5 | 76m2 | €1950,-

1e verdieping:
Ruimte 1.7 | 27m2 | €650,-
Ruimte 1.12 | 46m2 | €1100,-
Ruimte 1.13 | 34m2 | €800,-
Ruimte 1.23 | 54m2 | €1250,-
Ruimte 1.29 | 27m2 | €650,-
Ruimte 1.31 | 27m2 | €650,-
Ruimte 1.42 | 216m2 | €5000,-
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw maar inclusief servicekosten.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

PARKEREN
Er zijn ruime parkeerfaciliteiten afwezig.
Vaste parkeerplaats.
1. Er kan een parkeervergunning worden aangevraagd bij de gemeente om op straat te parkeren.
2. Parkeerpas voor de huurder om op de parkeerplaats van de Jumbo te parkeren (1 min. Lopen). Dit kost €45,- per maand. Je mag hier dan onbeperkt parkeren en de pas staat niet op kenteken dus kan onderling gewisseld worden. (Meest voorkomend)
3. Parkeerplaatsen onder het gebouw die we kunnen verhuren voor €120,- per maand.

HUURPRIJS
Parkeerplaatsen:
Vanaf € 45,00 exclusief btw per parkeerplaats per maand.

SERVICEKOSTEN
De huurprijzen zijn inclusief servicekosten (opslag & wifi, etc. ) te vermeerderen met BTW.

WIJZE VAN OPLEVEREN
De ruimtes worden kaal opgeleverd en van basisvoorzieningen zoals verlichting, verwarming, internet en goede luchtreiniging voorzien.

HUURTERMIJN
In overleg.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 650 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879

Oppervlakten

Oppervlakte
546 m² (in units vanaf 27 m²)
Perceel
12.950 m² (in units vanaf 27 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, pantry, toilet, verwarming en kabelgoten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vijf Werelddelen 69

€ 650 /mnd