Laan van Nieuw Blankenburg 10 3181 DA Rozenburg (ZH)

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Namens de gemeente Rotterdam mogen wij dit multifunctionele gebouw van circa 688m² aan de Laan van Nieuw Blankenburg 10 in Rozenburg te koop aanbieden. Het object is gelegen op een ruim perceel van 1.885m² en biedt diverse gebruiks- mogelijkheden binnen de vigerende bestemming ‘Bedrijf’.

Locatie
Het onderhavige object is gelegen in het dorp Rozenburg binnen de gemeente Rotterdam. Rozenburg heeft circa 13.000 inwoners en ligt tussen de industrie van de Botlek en Europoort en het water er omheen. Op korte afstand zijn de op- en afritten van de rijksweg A15 gelegen. De omgeving wordt gekenmerkt door grondgebonden woningen en groenvoorzieningen. Belendingen bestaan uit de milieustraat en een bedrijfscomplex. Diverse voorzieningen zoals winkels en horeca zijn op loopafstand gelegen.

Gebouw
Het object maakt onderdeel uit van een groter complex dat voorheen volledig verhuurd was aan de brandweer. Echter door een heroverweging van de huisvesting heeft de brandweer besloten een kleiner gedeelte van het complex in eigendom te verwerven en te gebruiken voor haar activiteiten. Het resterende gedeelte van het complex wenst de gemeente Rotterdam te verkopen. Om dit te kunnen bewerkstelligen wordt het complex kadastraal en bouwkundig gesplitst door de verkoper.

Op eigen terrein zijn circa 42 gemarkeerde parkeerplaatsen aanwezig. Voorts is er op het parkeerterrein een mast van het luchtalarm gesitueerd. Deze dient gehandhaafd te blijven en blijft in eigendom bij de gemeente Rotterdam. Hiertoe zal een erfdienstbaarheid worden gevestigd.

Eigenschappen
- Oppervlakte: circa 688 m²
- EPC-label: D
- Bouwjaar: 1968
- Bouwlagen: 1
- Perceel: 1.885 m²

Kadastrale gegevens
Gemeente: ROZENBURG
Sectie: B
Nummer: 10198 (gedeeltelijk)
Groot: 1.885 m² (nader in te meten)

Bestemmingsplan
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Rozenburg’ vastgesteld door de gemeenteraad op 11 maart 2010 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf’ met een functie aanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’ heeft. De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.
Voorts is op de plankaart een bouwvlak opgenomen. Gebouwen mogen uitsluitend binnen dit bouwvlak gebouwd worden met een beperkte mogelijkheid om buiten het bouwvlak te bouwen. De maximale bouwhoogte is 8 meter. Voor meer informatie verwijzen u naar de website
De verkoop zal plaatsvinden middels een verkoop bij inschrijving. Bij interesse kunt u contact opnemen met ons waarna u toegang krijgt tot de dataroom. Ook zijn er een aantal momenten gepland waarop het gebouw bezichtigd kan worden.

Op de volgende dagen is het mogelijk om het object te bezichtigen:

Donderdag 20 mei 2021, 13:00 – 15:00
Donderdag 3 juni 2021, 13:00 – 15:00
Donderdag 17 juni 2021, 13:00 – 15:00
Indien u gebruik wilt maken van één van deze bezichtigingsmogelijkheden, verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar In verband met Covid-19 plannen we graag een tijd met u in.

Vraagprijs
Er is geen vraagprijs. U bent vrij een bieding te doen vanaf EUR 625.000,– K.K.

Indienen bod bij de notaris
Uiterlijk vrijdag 1 juli 2021 vóór 16:00 via:

Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17
3001 KB Rotterdam
t.a.v. mevrouw mr. R.T. Reijnders

of per e-mail:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
688 m²
Perceel
1.885 m² (in units vanaf 688 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G 2,66

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
24 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laan van Nieuw Blankenburg 10

Prijs op aanvraag