Tribe Member - Vast bureau voor 5 dagen p/w Industriekade 26, 2172 HV Sassenheim

€ 460 /mnd
Onderdeel van gebouw Etage Co Office Etage Co Office foto

Omschrijving

ALGEMEEN
Werken bij Etage Co Office is werken in een creatieve, luxe en sfeervolle omgeving. Hoogwaardige materialen in combinatie met veel licht, groen en frisse lucht door middel van het meest moderne systeem in de luchtbehandeling maakt het bijzonder goed ondernemen op deze locatie.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar. Vanaf de N208/van Pallandtlaan rijdt u binnen enkele minuten op de A44 richting Amsterdam/Schiphol of Leiden/Den Haag. Daarnaast rijdt u gemakkelijk richting de kust via de N443/N206.

OPPERVLAKTE / INDELING
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit ca. 230 m².

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Er bevinden zich 10 eigen parkeerplaatsen bij het onroerend goed. Tevens bevinden zich voldoende vrije parkeerplaatsen rondom het bedrijfsgebouw.

BESTEMMING
Zie voor het volledige bestemmingsplan: ruimtelijkeplannen.nl

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed beschikt onder andere over:
- Systeemplafond met LED verlichting;
- Wandafwerking;
- Pantry;
- Algemeen gebruik van toiletgroepen;
- Mede gebruik vergaderruimtes;
- Koffielounge;
- Meest moderne luchtbehandelingssysteem.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Het object is in overleg beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Sassenheim
Sectie : A
Nummer : 7672

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van verhuurder.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. (071- 760 00 50)

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan van der Kooij Bedrijfsmakelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van
deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 460 /mnd
Huurtermijn
Vanaf 6 maanden
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal werkplekken
1
Gemeubileerd
Ja
Gelegen op
1e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, verwarming, pantry, toilet, beveiligd, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, glasvezel en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, topkoeling, kamerindeling, toilet, te openen ramen, beveiligd, WiFi, glasvezel, LED verlichting, privé vergaderruimte, gemeubileerd, gedeelde kantoorruimte en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industriekade 26

€ 460 /mnd