Nieuwstraat 21 1741 BV Schagen

Prijs op aanvraag Veiling
Blikvanger Voormalig Rabobankkantoor te Schagen

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op 11 november 2021, bij inzet en afslag vanaf 12:00 uur, via de website van BVA Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op maandag 1 november tussen 11:00 en 13:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 per e-mail.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 10 november 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BVA Auctions.

Veilende notaris:
VDB Notarissen BV
Dit dossier is in behandeling bij mevrouw mr. S. van Baalen.

Omschrijving registergoed
De Nieuwstraat 21 betreft een op de begane grond gelegen (voormalig) bankgebouw en betreft een appartementsrecht. Het voormalig bankgebouw is gelegen aan de rand van het centrum van Schagen in de nabijheid van meerdere (grote) winkelketens en horecagelegenheden. De totale oppervlakte van het voormalig bankgebouw is ca. 619 m² VVO / 667 m² BVO.

Indeling:
Kelder: bestaande uit opslagruimte – momenteel leegstaand.
Begane grond: entree, royale bankhal, voormalig automatenruimte, waarderuimte, 6 spreekkamers, kluisruimte, kluishal, patchkast, 2 toiletgroepen, kantoorruimte en kantine.

Het object wordt ‘as is’ en conform veilingvoorwaarden opgeleverd. De Rabobank zal het object terug huren tot 1 maart 2022. De vergoeding hiervoor bedraagt € 100 p/m² per jaar.

Geldautomaten:
De aanwezige geldautomaten zullen voor de levering verwijderd worden.

Vereniging van Eigenaren
De jaarlijkse bijdrage servicekosten 2021 aan de VVE is € 3.895,29,--.

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend bij Gemeente Schagen, Sectie A. Nummer: 3658 A1.

Energielabel:
Het gebouw beschikt over energielabel A. Het energielabel is opgenomen in de dataroom van BVA Auctions.

Bestemmingsplan:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Centrum en omgeving (vastgesteld 27 maart 2012) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrum - 1 en de Dubbelstemming: Waarde – Archeologie 2.
De bestemming houdt o.a. in dat het navolgende gebruik mogelijk is:
Dienstverlening / Detailhandel / Horeca, categorie 1

Locatie:
Schagen is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, gedeeltelijk in de regio West-Friesland, sinds 2013 de naam van een fusiegemeente die bestaat uit de voormalige gemeenten Schagen, Zijpe en Harenkarspel.

Voor alle aanwezige bijlages, verwijzen wij u naar de dataroom op de website van BVA Auctions.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘adviseurs’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Nieuwstraat 21 te Schagen (de “Transactie”). BVA Auctions en adviseurs zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of adviseurs en/of BVA Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin.

Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch adviseurs hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BVA Auctions / adviseurs treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
667 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,88

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwstraat 21

Prijs op aanvraag Veiling