Zijperweg 1 a 1742 NE Schagen

€ 689.000 v.o.n.

Omschrijving

Op de hoek van het 'Halerpark' wordt een smaakvol complex gebouwd waarbij er drie ruime woon-werkwoningen worden gecreëerd, één pand is nog beschikbaar. Deze aanmelding is gebaseerd op het middelste pand, maar u kunt ook kiezen voor één van de twee buitenste.
Het nieuw te bouwen gebouw sluit perfect aan op de omgeving door het karakter van de Amsterdamse School architectuur.

Het wordt uiteraard gebouwd naar de eisen van nu, dat wil zeggen dat het héél goed is geïsoleerd, het dak heeft bijvoorbeeld een RC van 9,5 en alles is triple glas. Tezamen met de zonnepanelen (tegen meerprijs) en warmtepompen zou het (bijna) energie neutraal kunnen zijn.

In totaal vier verdiepingen waarbij de grote raampartijen direct opvallen. Waar u uw kantoor of bedrijf vestigt is aan u. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Ook de derde verdieping is ruim van opzet en kan naar eigen inzicht worden gebruikt. Om werk en privé gescheiden te houden is de entree voor de woning aan de Halerweg-zijde en van de bedrijfsruimte aan de Zijperweg-zijde. Vanaf de eerste verdieping heeft u uitzicht richting het fietspad en de woonwijk 'Waldervaart'.

Elk pand krijgt vier parkeerplaatsen, welke zowel aan de voor- als achterzijde worden gesitueerd.

Het betreft een mooie zicht locatie nabij de entree van het bedrijventerrein 'Lagedijk' (in de volksmond beter bekend als 'De Fok') en de recreatiehaven. Het heeft een goede bereikbaarheid door de snelle ontsluiting via de Provinciale weg N245. Wat betreft het wonen ook een zeer fijne locatie: enerzijds zit u namelijk op loopafstand van het Halerbos en het agrarische buitengebied. Anderzijds ben je snel in het gezellige centrum. Deze kavel is onderdeel van het gehele plan 'Halerpark'. Een unieke locatie in het overgangsgebied tussen het woongebied, bedrijventerrein en het buitengebied!

Totale oppervlakte: 226 m²
BVO: 288 m²
Inhoud: 828 m³
Berging: 5,50 m²

Vele aanvullende informatie is in te zien en te downloaden op onze site (met een Klaver Profiel). Onder andere bestemmingsregels, concept splitsingsakte en tekening, kadastrale gegevens, tekeningen vergunning en technische omschrijving.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 689.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 750.000 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
288 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, toilet en verwarming
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 251 m²)

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zijperweg 1 a

€ 689.000 v.o.n.