Jan van Galenstraat 88 3115 JG Schiedam

€ 1.550 /mnd

Omschrijving

Voor de verhuur bieden wij een kantoorruimte van twee verdiepingen aan op de Jan van Galenstraat 88 te Schiedam. Het totale vloeroppervlakte is ca. 150 m², verdeeld over een begane grond en de 1e verdieping. Het kantoorpand ligt op de hoek van de straat, is centraal gelegen op bedrijvenpark "Vijfsluizen” is uitstekend bereikbaar vanaf het Beneluxplein “de A4” (alle richtingen). Voor het personeel zijn er 3 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Indeling begane grond:
U treedt het kantoor binnen door middel van de entree/hal welke beschikt over een vloer bedekt met vloerbedekking. De vloer in het kantoor op de begane grond is voorzien van een nette donkere pvc-vloer. Het kantoor van in totaal ca. 150 m² bevat een op beide etages een volledig betegeld toilet inclusief een hand-wasbakje en een hangend closet. De ramen van het kantoor zijn te openen om zo wat frisse lucht toe te laten. In het midden van de kantoorruimte op begane grond is er een wandunit airconditioning aanwezig.

Daarnaast is de CV-ketel aangesloten op diverse radiatoren.

1e verdieping:
De hardhouten trap zorgt voor een nette verbinding met de 1e verdieping. De vloer op de 1e verdieping is voorzien van kantoortapijt. De verdieping is tevens voorzien van een geheel betegeld hangend closet en een nette pantry. Het gehele kantoor is voorzien van een systeemplafond met geïntegreerde armaturen en een aircounit verwerkt in het systeemplafond. Daarnaast zijn ook begane grond en verdieping voorzien van glad afgewerkte wanden met wandkabelgoten. De CV-ketel is netjes weggewerkt in de bergkast.
Oppervlakte:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 150 m² en is als volgt verdeeld:
- begane grond: 75 m² kantoorruimte
- eerste verdieping: 75m² kantoorruimte

Servicekosten:
€ 55,- per maand excl. BTW:
- Onderhoud brandblusmiddelen
- Onderhoud CV-installatie
- Onderhoud airco-installaties
- Administratiekosten

Huurprijs:
€1.550,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Aanvaarding:
In overlegoverleg

Huurtermijn:
5+5 jaar.

Bestemming:
Artikel 4 Bedrijventerrein
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
kennen die niet hoger is dan categorie 3.2 als bedoeld in de als bijlage 1 opgenomen Staat van milieubelastende activiteiten, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2';

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
5+5 jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Jan van Galenstraat 88 te Rotterdam.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550 per maand
Servicekosten
€ 55 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Perceel
198 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan van Galenstraat 88

€ 1.550 /mnd