Fokkerstraat 574 3125 BE Schiedam

€ 85 /m²/jaar

Omschrijving

Representatief kantoorpand beschikbaar voor de verhuur aan de Fokkerstraat op het bedrijventerrein 's-Gravenland’ in Schiedam. Het kantoorpand bestaat uit drie verdiepingen en is in zijn geheel te huur of in units vanaf circa. 120 m2 VVO.

Door de functionele indeling, haar representatieve uitstraling en uitstekende bereikbaarheid is het kantoorpand uitermate geschikt voor bedrijven actief in het MKB of internationale corporates die opzoek zijn naar een vestiging op een strategische plek.

Metrages

Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: circa. 1.101 m2

Deelverhuur

Deelverhuur is mogelijk vanaf circa. 120 m2. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Fokkerstraat 574 in Schiedam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het volledig verharde en afgesloten buitenterrein zijn 30 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de direct omgeving ruimschoots aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op het bedrijventerrein ’s-Gravenland’ in Schiedam. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een uitstekende bereikbaarheid. Het bedrijventerrein heeft namelijk een eigen op- en afrit van de Rijksweg A20 (Gouda – Hoek van Holland). Via de A20 zijn zowel het centrum en de haven van Rotterdam en andere Rijkswegen zoals de A4, A13 en A16 zeer snel te bereiken.

Maar ook met het OV is het kantoorpand goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushaltes bevindt zich namelijk op slechts 400 meter en het NS - Station Schiedam is op slechts 1 kilometer afstand gelegen.

Opleveringsniveau

Het pand zal in de huidige staat opgeleverd worden onder andere voorzien van;

- Het pand beschikt over twee ingangen
- Mooi trappenhuis met lift
- Alarminstallatie
- Airconditioning
- Beamer plafondaansluiting
- Camerabeveiliging
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Te openen ramen
- Garderobe
- Glasvezel is op het bedrijventerrein aanwezig
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Pantry aanwezig op elke verdieping
- Sanitaire voorzieningen
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren
- Serverruimte
- Stucwerkwanden
- Mechanische ventilatie

Indeling

Vanwege de gebruikte scheidingswanden is de indeling van de kantoorruimte eenvoudig, in samenspraak met de eigenaar, naar wens te veranderen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 85,- per m2 excl. BTW (afhankelijk van de metrage en huurperiode);

Servicekosten: Nader overeen te komen;

Huurperiode: In overleg, minimaal 2 jaar;

Opzegtermijn: 12 maanden;

Zekerheidsstelling: Waarborgsom van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Fokkestraat 574 in Schiedam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.101 m² (in units vanaf 120 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fokkerstraat 574

€ 85 /m²/jaar