Ringersstraat 21 L 3125 BP Schiedam

€ 30.000 /jr

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfsobject omvattende een kantoor- / showroomruimte op de begane grond van ca. 253 m2 desgewenst te combineren met aangrenzende bedrijfsruimte van ca. 195 m2, gebouwd volgens de laatste normen met slimme installaties.

Tevens bestaat de mogelijkheid de kantoorruimte op de 1e verdieping (ca. 295 m2) te combineren met de kantoor- / showroomruimte op de begane grond, al dan niet in combinatie met de aangrenzende bedrijfsruimte, tegen nader overeen te komen condities.

Dit in het oog springende kantoorpand met bedrijfsruimte is een van de modernste, energiezuinigste en luxueuze kantoren van Schiedam en omstreken.

Het op de hoek gesitueerde multifunctionele bedrijfsobject omvat 3 bouwlagen en ca. 195 m2 aangrenzende bedrijfsruimte. De opstal beschikt over een klimaatgevel van glasvlies, een luxe entree met lift en is voorzien van slimme en energiezuinige installaties.

Het object maakt deel uit van het in 2016 door brand verwoeste bedrijvencomplex "Ringersstraat 21" gelegen op de hoek van de Ringersstraat en de 's Gravelandseweg, op het bedrijventerrein 's-Gravenland te Schiedam.

Ringersstraat 21 is geheel herbouwd naar hedendaagse maatstaven tot een kleinschalig en hoogwaardig bedrijfscomplex met afgesloten binnenterrein. Bij het ontwerp heeft duurzaamheid en energiebesparing centraal gestaan zonder dat dit ten koste is gegaan van uitstraling en/of gebruikscomfort.

De unit is zo ontworpen dat het desgewenst voor meerdere bedrijven geschikt is, waarbij de begane grond gebruikt kan worden als kantoor- of showroomruimte met aangrenzende magazijn/opslagruimte en entresol.
De eerste verdieping is geschikt voor kantoor- en/of showroomruimte of combinatie daarvan.

Locatie:
De bedrijfsunit is gelegen in een in 2018 gebouwd bedrijvencomplex omvattende 10 hoogwaardige bedrijf- en kantoorunits op bedrijventerrein 's-Gravenland gesitueerd rondom een afgesloten binnenterrein.
Het bedrijventerrein is strategisch gelegen aan de noordzijde van de A20 en er zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals merkdealers (Opel, Kia en Peugeot), Burger King, Van Autofource, Bidfood en Sandvik.
De 's Gravelandseweg is de hoofdverkeersader van het bedrijventerrein en wordt tevens gebruikt als ontsluitingsweg voor Schiedam-Noord.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. De locatie is gelegen aan de noordzijde van de A-20 met een afslag op minder dan 500 meter. Op loopafstand bevindt zich, aan de rand van het bedrijventerrein, het NS-station Schiedam Centrum alwaar tevens haltes voor diverse stads- en streekbussen, tram en metro aanwezig zijn.

Door de gunstige ligging t.o.v. het Rijkswegennet (A20/A4/A15 & A13) is iedere bestemming in de regio moeiteloos en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond
ca. 253 m2 kantoor-/showroomruimte
ca. 195 m2 bedrijfsruimte (incl 65 m2 entresol)

1e Verdieping
ca. 295 m2 kantoorruimte
ca. 65 m2 kantine-/archief-/opslagruimte

Kenmerken & voorzieningen:
Uitgangspunt bij de huurprijs is een semi casco oplevering, o.a. voorzien van:
Kantoor- / showroomruimte
- luxe entree met trappenhuis en hydraulische lift
- gevels uitgevoerd in zonwerende en isolerende beglazing (HR++)
- elektrische vloerverwarming
- airconditioning
- natte groep met voorportaal per verdieping
- pantry / keuken per verdieping
- archief- / opslagruimte per verdieping
- glasvezel aansluiting

Bedrijfsruimte
- onderheide betonvloer (vloerbelasting ca. 850 kg/m2);
- vrije hoogte ca. 6.05m;
- overheaddeur 3.85m1 (b) x 3.75m1 (h);
- lichtstraat met elektrische te openen ventilatie;
- verwarming middels elektrische vloerverwarming.

Duurzaamheid:
Het pand is toekomstgericht, dankzij goede isolatie en warmtepompen is geen gasaansluiting nodig. Door en voor rekening van verhuurder zal het complex voorzien worden van in totaal 20 stuks zonnecollectoren voor de opwekking van elektriciteit ten behoeve van de verwarming- klimaatinstallatie en overig verbruik.
Het object wordt voorzien van een high-tech verwarmingsinstallatie met multi VRF-warmtepompsysteem met gebruiksafhankelijke koeling en luchtverversing.

Huurprijzen:
Begane grond € 30.000,= per jaar exclusief BTW en servicekosten.
in combinatie met de bedrijfsruimte € 42000,= per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Service kosten:
€ 25,= p/m2 per jaar ten behoeve van de navolgende voorzieningen:
Algemene ruimte
- Stookkosten;
- Algemeen elektra
- Algemeen waterverbruik
- Vervangen lampen / verlichting
- 24 uurs service CV-contract;
- Premie glasverzekering;
- Schoonmaak (1 x per week);
- Glasbewassing buitenzijde (1 maal per maand);
- Administratiekosten
Individuele ruimte
- Waterverbruik;
- Electra verbruik;
- Stookkosten (incl. koeling);
- Administratiekosten;

Verrekening van de servicekosten geschiedt op basis van voorschotten met jaarlijkse verrekening op basis van nacalculatie. De elektrische installatie is evenals de klimaatinstallaties voorzien van tussenmeters.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar, eventuele kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW-belaste verhuur.
Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidstelling
Huurder dient een garantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen, ter grootte van een bruto kwartaalverplichting, zijnde 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Datum van oplevering
in overleg, desgewenst per direct mogelijk.

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Stripes Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Heeft deze informatie uw nieuwsgierigheid en interesse gewekt laat u dan verrassen door de flexibiliteit die Stripes Makelaardij u biedt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
580 m² (in units vanaf 253 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ringersstraat 21 L

€ 30.000 /jr