Noordvest 18 20.1 3111 PH Schiedam

€ 110 /m²/jaar

Omschrijving

In de Branderspoort, aan de rand van het centrum en uitvalswegen bieden wij 2 kantoorunits aan. Een op de begane grond van ca. 174 m2 en een van ca. 195 m2 op de eerste verdieping, aan de zijde van 's Gravelandseweg/ Centrum, met zicht op het water.

In dit bijzondere pand van voorheen de woningstichting, zijn sinds enkele jaren enkele diensten van (semi-)overheid op het gebied van gezin, jeugdzorg en gezondheid gevestigd.
Maar uiteraard zijn deze unit niet alleen voor hieraan aanverwante bestemmingen geschikt. Gezien de ligging nabij het centrum, station en uitvalswegen zijn meerdere doelgroepen denkbaar.

Het afwerkingsniveau is hoog: voorzien van systeemplafonds, verwarming en airco. De unit heeft een eigen pantry en een gemeenschappelijke toilettengroep op de begane grond. De ronde gevel met enorme raampartij maakt niet alleen de uitstraling erg opvallend, hierdoor is er ook sprake van veel daglicht en een prettige werkomgeving.
Gezamenlijke entree op de begane grond, met trappenhuis en liften.

De Branderspoort en omgeving kenmerkt zich door de nieuwbouw die de afgelopen jaren is uitgevoerd in zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. De komende jaren zal dit een vervolg krijgen door de ontwikkeling van het Dirkzwager terrein en het nabijgelegen Brandweer complex. Rondom de wijk zijn bus, tram, metro en ook het NS-station binnen enkele minuten bereikbaar.

Servicekosten: € 35,- per m2 per jaar.

Bijzonderheden huurovereenkomst:

Huurprijsaanpassing :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn :
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.
Andere termijnen in overleg bespreekbaar.

Omzetbelasting : (indien van toepassing)
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Bijkomende kosten:
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling :
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW (indien van toepassing).

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. (andere betalingstermijn uitsluitend na overleg)

Datum van oplevering:
In overleg.

Staat van oplevering:
Casco volgens algemene bepalingen huurovereenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Huurovereenkomst :
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
369 m² (in units vanaf 174 m²)
Perceel
449 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordvest 18 20.1

€ 110 /m²/jaar